Honnan érzik az anyukák, hogy milyen nemű gyereket várnak?
Én is azt gondolom, hogy 50% az elég sok arra hogy valaki "érezze" és aztán már így is meséli tovább, hogy "ő aztán megérezte"... de végül is ki tudja?!
Maxi biztosra éreztem, hogy lányom lesz, álmodtam is vele. Álmomban már nem is pici volt hanem kisiskolás.
Aztán 17 hetesen mikor uh-ra mentem akkor tudtam, hogy ha minden jól megy akkor megtudom a nemét, addig nem is tippelt az orvosom. De akkor már két napja, úgy voltam vele, hogy tuti, hogy fiú. Mondhatnám erre is, hogy megéreztem de inkább csak amolyan murphynek éreztem, hogy ha ennyire lányra vágyom akkor tuti fiú lesz. Fiú is lett.
De azért valóban vannak furcsa megérzései egy anyának, szóval még azt sem tartom kizártnak, hogy valami útja módja mégis van egy ilyen megérzésnek.
Más ugyan, de én 34 hetesen egy éjszakai pisilés alkalmával azonnal éreztem, hogy valami baj van. Nem fájt semmim, nem véreztem, nem volt tettenérhető fizikai jele, felébredtem pisilni és fogalmam sincs honnan de tudtam, hogy baj van. Szerencsére hallgattam a megérzésemre a babát pár óra múlva ki is kapták. Máig nem tudom honnan jött a sugallat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!