Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Honnan érzik az anyukák, hogy...

Honnan érzik az anyukák, hogy milyen nemű gyereket várnak?

Figyelt kérdés
2021. jan. 14. 17:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
56%
2021. jan. 14. 18:11
 12/20 anonim ***** válasza:
89%
Sehonnan, max ráhibáznak
2021. jan. 14. 19:04
 13/20 anonim ***** válasza:
74%
Az elsőnél fogalmam sem volt. Fiú lett. Aztán a második terhességem valahogy más volt, nem igazán tudom így elmondani, máshogy éreztem magam. Hányás, rosszullét, ilyesmi egyiknél sem volt, szóval nem ilyenekre kell gondolni, de akkor is. Mondtam, hogy szerintem kislány, már az elején, és bejött.
2021. jan. 14. 19:25
 14/20 anonim ***** válasza:
74%
Nem értek egyet sok hozzászólóval. Én inkább lányra vágytam de tudtam, hogy fiam lesz. Két egymást követő ultrahangon lányt mondtak, de ennek ellenére is biztos voltam benne, hogy fiú. Majd a harmadik ultrahangon bizonyosodott be, hogy tényleg fiú.
2021. jan. 14. 19:32
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt gondolom, hogy 50% az elég sok arra hogy valaki "érezze" és aztán már így is meséli tovább, hogy "ő aztán megérezte"... de végül is ki tudja?!

Maxi biztosra éreztem, hogy lányom lesz, álmodtam is vele. Álmomban már nem is pici volt hanem kisiskolás.

Aztán 17 hetesen mikor uh-ra mentem akkor tudtam, hogy ha minden jól megy akkor megtudom a nemét, addig nem is tippelt az orvosom. De akkor már két napja, úgy voltam vele, hogy tuti, hogy fiú. Mondhatnám erre is, hogy megéreztem de inkább csak amolyan murphynek éreztem, hogy ha ennyire lányra vágyom akkor tuti fiú lesz. Fiú is lett.

De azért valóban vannak furcsa megérzései egy anyának, szóval még azt sem tartom kizártnak, hogy valami útja módja mégis van egy ilyen megérzésnek.

Más ugyan, de én 34 hetesen egy éjszakai pisilés alkalmával azonnal éreztem, hogy valami baj van. Nem fájt semmim, nem véreztem, nem volt tettenérhető fizikai jele, felébredtem pisilni és fogalmam sincs honnan de tudtam, hogy baj van. Szerencsére hallgattam a megérzésemre a babát pár óra múlva ki is kapták. Máig nem tudom honnan jött a sugallat.

2021. jan. 14. 19:52
 16/20 anonim ***** válasza:
80%
Tudja a tököm, nekem semmi megérzésem nem volt. De ha belegondolsz, 50 % esélye van rá, hogy eltalálja, ha készülne egy statisztika, valszeg kiderülne, hogy hasonló eredményekkel sikerülnek ezek a "megérzések".
2021. jan. 14. 20:48
 17/20 anonim ***** válasza:
43%
18 hetes vagyok, még nem tudjuk a nemét. A 7.-dik héten jött egy sugallat, hogy fiú. Álmodtam is többször és mindig fiút láttam, az egész család, a férjem, idegenek is azt mondják, hogy lány lesz. Tudjátok hasam alakja, rengeteg rosszullét, csúnya arcbőr.. Stb. 10 nap múlva uh, ha kiderül írok kinek lett igaza.
2021. jan. 15. 01:30
 18/20 anonim ***** válasza:
Lányt éreztem, fiút álmodtam, lány lett. 😃
2021. jan. 15. 10:26
 19/20 anonim ***** válasza:
64%
50% az esély. Akinek nem jön be a megérzés az nyilván nem hirdeti olyan hangosan, mint akinek "bejött", így egyszerűen a "csodás" esetekről hall többet az ember.
2021. jan. 15. 13:08
 20/20 anonim ***** válasza:
Elsőnél fiút szerettem volna, és valahogy végig éreztem is, hogy fiú lesz. Álmodtam is vele, pont azelőtti napon, hogy kiderült uh-n a neme. Álmomban is fiú volt. Egy kicsit se izgultam mikor megmondták, hogy fiú, annyira biztos voltam benne. A második, harmadik terhességem nem maradt meg. De még most is úgy érzem, hogy a mádodik fiú lett volna, a harmadik lány. Nem tudom megmagyarázni honnan jön az érzés. Ahogy más is írta előtem, nem tudok rájuk másképp gondolni.
2021. jan. 16. 09:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!