Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Honnan érzik az anyukák, hogy...

Honnan érzik az anyukák, hogy milyen nemű gyereket várnak?

Figyelt kérdés
2021. jan. 14. 17:38
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudom, de én most 1000%ig biztos vagyok benne, hogy kisfiam lesz. Pár hét múlva visszatérek és megírom igazam lett-e :)
2021. jan. 14. 17:39
 2/20 anonim ***** válasza:
95%
Sehonnan. Tippelnek. 50% esélyük van eltalálni.
2021. jan. 14. 17:39
 3/20 anonim ***** válasza:
77%
Én pl. megálmodtam, elég korán. Az volt benne, hogy a hasamon volt egy zipzár, és amikor kinyitottam, láttam benne a babámat. Felkiáltottam, hogy "tudtam, hogy lány vagy!". Nem is vettem olyan komolyan, gondoltam, biztos álmodok majd fiú babával is, de nem. Későn bizonyosodott be végül, hogy tényleg lány, sokáig nem tudtak mit mondani az ultrahangon.
2021. jan. 14. 17:44
 4/20 anonim ***** válasza:
81%
Mindkettőjüknél bejött az első tippem, de ez valóban csak megérzés ami vagy bejön vagy nem.
2021. jan. 14. 17:47
 5/20 anonim ***** válasza:
80%
Azt álmodtam, hogy fiam lesz. Bejött, pedig lányt éreztem :)
2021. jan. 14. 17:50
 6/20 anonim ***** válasza:
6%

Az anyák tudnak kommunikálni a babával.

Kérdezd meg tőle.:-)

Sokan inkább csak érzik.

Van aki annyira szeretne mondjuk fiút, hogy nem figyel oda a babára, csak magát győzködi, hogy biztos fiú.

2021. jan. 14. 17:52
 7/20 anonim ***** válasza:
87%

Nem érzik. Csak vagy kivetül a vágyuk, és erre fogják, vagy tippelnek.

Én fiút éreztem és lány lett.

2021. jan. 14. 17:58
 8/20 anonim ***** válasza:
88%

Lányt szerettem volna, el sem tudtam képzelni, hogy fiam legyen. Egyszerűen én azt gondoltam, nekem csakis lányom lehet.

Aztán amikor kiderült, hogy terhes vagyok, attól a pillanattól kezdve valamiért képtelen voltam rá lányként gondolni. Amikor arról ábrándoztam, milyen lesz a kisbabám, csak és kizárólag fiúként tudtam rá gondolni. Egyszerűen nem állt rá az agyam arra, hogy kislányom lesz. És tényleg fiú lett. Kíváncsi leszek, hogy a másodiknál is lesz-e ilyen érzésem

2021. jan. 14. 17:58
 9/20 anonim ***** válasza:
33%
7es, de jó, hogy te tudod, hogy ki mit érez :D Nekem pl nincs vágyam, mert már van egy fiam és egy lányam is, így tök mindegy, mi lesz a harmadik, mégis az a megérzésem, hogy fiú lesz. Na erre varrjál gombot.
2021. jan. 14. 18:01
 10/20 anonim ***** válasza:
90%
#9 érzések nyilván vannak, azt senki nem tagadja. 50%-ban be is jön.
2021. jan. 14. 18:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!