Gyerekvállalás szőrhullatós kutya mellé hogyan?
Olyanok válasza érdekel, akik már túl vannak ezen a problémán vagy éppen benne vannak. Kertem nincs, a kutyám nem fog az utcára menni, nekem ő családtag.
Jelenleg szabadon bóklászhat az egész lakásban, ágyban alszik, felmehet a kanapéra.
A gyerekvállalás még csak terv szinten van, nincs úton, de ez az ami a legjobban aggaszt. Nem akarnám, hogy két marékkal egye majd a kutyaszőrt. Hiába porszívózunk mindennap, vannak időszakok amikor rettenetes a szőrhullás.
Sokmindent próbáltunk már, másfajta táp, lazacolaj, minden napi fésülés, méregdrága sampon de nem használ semmi.
Nyilván el lehet keríteni a kutyát, de nem akarom majd csak egyik napról a másikra ekkora változásnak kitenni, hogy mostantól nem jöhet sem ide sem oda és max az előszobában aludhat, az nekem nem menne.
Milyen fajta? Furminátor csodákra képes egy-egy vedlési időszakban, illetve a robotporszívó tényleg jobb keze egy otthonnak, nálam minden nap megy.
Elkeríteni nem kell a kutyát, de ágyról, kanapéról érdemes letiltani, már csak a falkában való elhelyezkedés miatt is.
Vegyetek egy furminátort és vedlési időszakban többször használjátok, akár naponta is.
Ezért is a kérdés... mi már megszoktuk, sokat takarítunk, konyhára ügyelünk, nyílván nem a kedvencünk a kutyaszőr, de szerencsétlent az utcáról fogadtuk be, soha nem tudnám továbbadni.
Viszont látom itt ott, hogy működőképes, hiszen rengetek baba mellett van franciabulldog, jack russel vagy beagle, ezeknek is nagyon hullik szőre, mégis együtt alszik a kutya a babával, gondolom ott itt megoldják valahogy.
A robotporszívóra én is gondoltam, kell belőle három, aztán mehetnek egész nap :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!