Gyerekvállalás szőrhullatós kutya mellé hogyan?
Olyanok válasza érdekel, akik már túl vannak ezen a problémán vagy éppen benne vannak. Kertem nincs, a kutyám nem fog az utcára menni, nekem ő családtag.
Jelenleg szabadon bóklászhat az egész lakásban, ágyban alszik, felmehet a kanapéra.
A gyerekvállalás még csak terv szinten van, nincs úton, de ez az ami a legjobban aggaszt. Nem akarnám, hogy két marékkal egye majd a kutyaszőrt. Hiába porszívózunk mindennap, vannak időszakok amikor rettenetes a szőrhullás.
Sokmindent próbáltunk már, másfajta táp, lazacolaj, minden napi fésülés, méregdrága sampon de nem használ semmi.
Nyilván el lehet keríteni a kutyát, de nem akarom majd csak egyik napról a másikra ekkora változásnak kitenni, hogy mostantól nem jöhet sem ide sem oda és max az előszobában aludhat, az nekem nem menne.
"Fél éves korig pedig a gyerek ott marad, ahová tetted"
😂😂😂😂Egy viccnek nem rossz. 4 hónaposan már forgott mindenfele. Onnantól a földön volt játszószőnyegen. Nekünk macska van, de ha kutya lenne se korlatoznám a gyereket. Nektek megvan az hogy a szabad mozgás fontos a mozgás fejlődés szempontjából?
Míg nagyon kicsi volt a gyerek, a macska ki volt csukva a szobájából estére. Viszont nem szeparáltuk el őket nap közben. Az állatnak is meg kell szoknia a gyereket és megtanulni a határait.
Az azért kicsit más, hogy nem engedem a tűzhelyhez vagy elzárom a kutya miatt.
A forgás nem csak annyi, hogy átfordul az egyik oldalára és kész. Forog folyamatosan hogy elérjen különböző helyekre vagy tárgyakat. Nincs járókánk a kiságy pedig alvásra van. SZABAD MOZGÁS. Keress rá ha nem érted mit jelent
Szerintem semmi baja nem lesz a gyereknek. Ennyi erővel az udvaron se játszhatna.
Nyilván amíg pici majd szőnyegre rakod, amikor meg már elmaszkal vagy kúszik akkor meg már erősebb az immunrendszere.
Inkább arra vigyázz hogy ne legyenek féltékenyek a kutyák. A miénk nagyon az volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!