Ezek közül a lánynevek közül melyik a legszebb szerintetek?
Figyelt kérdés
Izabella,Stella,Réka,Szófia,Ella
Vezetéknév: Gregor
2021. jan. 6. 10:06
2/25 anonim válasza:
A Rékát mondanám, de az R betű miatt nem vagyok biztos abban, hogy jó ötlet lenne. Így az Izabella mellett döntenék.
3/25 anonim válasza:
Izabella a legszebb ezek közül.
A Réka tetszene még, de a Gregorral sajnos szerintem nem passzol, sok az ,,r" betű a végén. A Gregor Stellát is nehéz kimondani, az az Ellával meg nagyon furcsa hangzású, mint egy márkanév. A Szófiával is jó a vezetéknév, csak nekem nem tetszik ez a név, így nem azt választanám.
Objektíven nézve vezetéknévvel a Gregor Izabella és a Gregor Szófia a legjobb hangzású.
6/25 anonim válasza:
Izabella és Szófia, pont azért, amit a #3 válaszoló írt.
8/25 anonim válasza:
Gregor Izabella vagy Gregor Szófia illik a vezetéknévhez. És az Izabella tetszik.
Szófia egy város.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!