Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ezek közül a lánynevek közül...

Ezek közül a lánynevek közül melyik a legszebb szerintetek?

Figyelt kérdés

Izabella,Stella,Réka,Szófia,Ella

Vezetéknév: Gregor

2021. jan. 6. 10:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
97%
Réka. Csak nem illik a vezetéknévhez. Ahogy írták előttem, Izabella és Szófia jó hozzá.
2021. jan. 6. 11:21
 12/25 anonim ***** válasza:
94%

Nekem a Szófia és Ella tetszik. A többivel simcs baj egyébként. Az Izabellát én személyes okok miatt nem adnám, csak ezért nem tetszik. De a ti vezetéknevezetekhez nagyon jól megy. A Szófia a másik ami ehhez a vezetéknévhez tetszene, a Szofi cuki:)

Az Ellát nem adnám mert Grego Rella lenne belőle, a Réka az R betű miatt szintén nyelvtörős.

Stella az érdekes, talán azért nem választanám, mert szerintem sokan megkérdeznék hogyan kell ejteni, és bár számomra egyértelmű, de ismerek Stellát, akit Sztellának kell hívni és ezt nem tudja mindenki.

2021. jan. 6. 11:56
 13/25 anonim ***** válasza:
95%
Izabella illik a vezetéknévhez
2021. jan. 6. 12:10
 14/25 anonim ***** válasza:
96%
Izabella, vagy Szófia. De az Izabella szerintem sokkal jobban illik a vezetéknevhez :)
2021. jan. 6. 12:13
 15/25 anonim ***** válasza:
66%

Ami borzalma:

Réka (a vezeték név is r-re végződik, nem szerencsés kimondva)

Ella (kimondva-mivel magánhangzóval kezdődik- nem tagolóik, és olyan mint sok mai, agyon díszített név lenne:Gregorella)

Stella (szerintem lesz 10 éves mire ki tudja normális mondani, hogy Gregor Stella, kicsig nyelvtörős)

A másik kettő szerintem jó lehet.

2021. jan. 6. 13:19
 16/25 anonim ***** válasza:
94%
Stella tetszik, de a vezetèknevvel az Izabella nagyon szèp :)
2021. jan. 6. 13:27
 17/25 anonim ***** válasza:
46%

Az Izabella gyönyörű név, viszont a Gregor vezetéknévhez nem passzol, disszonáns. Gregori Zabella... “Zabál a Zabella” ez különösen akkor lesz bántó vagy zavaró, ha az élete során lesz duci is.

A Gregor Réka sem szerencsés az összeolvadó R miatt.

A “GregorElla” tagolatlan hangzását már előttem kifejtették. Nem mellesleg létező fogalom, valami alga vagy penész szerű gomba vagy növénynemzettségnek a neve... vagy mi... 🤨

Szóval a legjobb szerintem a Szófia vagy a Stella. Bár a Stella kiejtése nem mindig egyértelmű, így döntsétek el, mit akartok. Mert már anyakönyvezhető itthon Sztella formában is, mégis több magyar Stella ismerősömet is “Sztellának” kell hívni. Pont olyan, mint a Cintia/Szintia szituáció.

2021. jan. 6. 13:37
 18/25 anonim ***** válasza:
85%
Stella a legjobb
2021. jan. 6. 14:31
 19/25 anonim ***** válasza:
Szófia
2021. jan. 6. 15:48
 20/25 anonim ***** válasza:
94%
Szófia,Izabella.
2021. jan. 6. 17:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!