Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Magyarországob miért akadnak...

Magyarországob miért akadnak fenn egyesek azon hogy egy gyerek csúnyán beszél a szüleivel?

Figyelt kérdés
Itt gyakori kérdéseken főleg. Pedig sokszor a csúnya beszéd alatt nem is a szó igazi jelentését értik hanem csak azt hogy lehülyézi idiótázza szánalmasozza a szüleit. Mint ha ez nem lenne teljesen normális. Pedig a csúnya beszéd az lenne hogy le büdös k***za az anyját le mocskos g**izi az apját meg azt mondja nekik állandóan hogy b*****atok meg. Mondjuk egy gyerek részéről ez is érthető majd kinövi de sokan még azon is fenn akadnak amiket az elején leírtam ami nem is csúnya beszéd. Ráadásul minden gyerek veszekszik a szüleivel és biztos mindenki mondott már olyat a szüleinek hogy "gyűlöllek benneteket" meg "bár csak meghalnátok" stb... Ilyet a gyerekek 90%-a biztos mondott már legalább 1-szer 2-szer életében a szüleinek egy heves veszekedés után vagy mert nem kapott meg valamit ami nagyon szeretett volna. A gyerekek ilyenek ráérnek felnőni. Az pedig külön felháborító hogy egyesek lemeri írni hogy meg is ütnék a gyerekeiket. Normális országokban mint Norvégia az első pofon után viszik a gyereket a szülőt pedig büntetik... Itt meg hiába tiltották be a gyerekbántalmazást mégis az ország fele bántalmazza a gyerekét...

2021. jan. 3. 18:58
 81/127 A kérdező kommentje:
77-es Csak az aljanél fogadja el a gyerekek verését ezt te is tudod. A vidékiek meg a rossz környéken élő provokatív stb... Magyarországon sem a normális helyeken szokás gyereket verni mint Budapest belvárosa vagy az 1-2-12 kerület hanem csak az alajarétegnél.
2021. jan. 4. 14:34
 82/127 anonim ***** válasza:
97%
Menj és maszturbálj egyet. Tele vagy feszkóval ember. Aztán dolgozd fel pszichológusnál, hogy nem kaptál karira ájfónötöt.
2021. jan. 4. 14:36
 83/127 A kérdező kommentje:
83 Figyelj! Nem kell mégjobban bemutatni a legalja színvonalatokat! Elég volt ennyi is... hogy elfogadjátok a gyerekbántalmazást hogy a középkorban éltek és hogy nem jutottatok tovább egy tizenéves szellemi szintjén sem ezért írtok olyan beszólásokat mint a gyerekek szoktak már elég jól bemutattátok eddig is! Abban amit én írtam mi a meglepő? Nagyon sokan egyetértenének vele Magyarországon is csak ide az aljaréteg jött sok Nyugat-Európai országban meg féltem merül hogy azon csodálkoznak valaki hogy egy gyerek úgy beszél a szüleivel ahogy a kérdésekben leírtam (ebbe most a durvább dolgok is beletartoznak). A gyerekek elnyomása rossz gyereknevelési módszer ezzel már egyre több pszichológus és szakértő egyet is ért! Nehogy már véletlenül is azt képzeljétek hogy ti mondjátok meg mucsaröcsögéről mi a helyes gyereknevelés és mi nem az...
2021. jan. 4. 14:48
 84/127 anonim ***** válasza:
97%
Ja hogy a tanult jómódú értelmiségi gyerekek kívánják a szüleik halálát meg viselkednek debil módjára... ja értem, mesélj még 🤭
2021. jan. 4. 14:49
 85/127 A kérdező kommentje:
84 Ez nem debil módjára viselkedés a gyerekek ilyenek... Persze lehet hogy nem minden gyerek de a legtöbb. Nyilvánvalóan nem komolyan kívánják a szüleik halálát csak idegességükbe. Ez normális egy gyerek nem tudja kordában tartani az indulatait és rettentően rossz nevelés lenne ráerőltetni egy gyerekre az indulatai kordában tartsát. A gyerekek néha hisztiznek ez teljesen természetes.
2021. jan. 4. 15:02
 86/127 anonim ***** válasza:
96%

Na tessék, ezt roppant hiteles, csupa statisztikán alapuló információt is megtudtuk, hogy Óbudán, Kelenföldön meg a belvárosban tudnak csak gyereket nevelni, ezen kívül mindenki bántalmazza a gyerekét, mik vannak.

Na meg azt is megtudtuk, hogy a jól, szeretettel nevelt gyerek ismérve, hogy időnként csupa jólneveltségből ocsmányságokat kiabál a szüleinek, esetleg megpofozza őket, de erre igazából büszkének kellene lenni, mert ha ezt tapasztaljuk, az azt jelenti, hogy mindent jól csináltunk.

Mindig tanulok valamit ezen az oldalon.

2021. jan. 4. 15:05
 87/127 anonim ***** válasza:
97%

Tudod mi a gyerekbántalmazás.Mikor szíjjal xarrá verik a gyereket a semmiért is,aztán meg 4 éves korában is egy kenelbe van bezárva 3 kutyával ezért aztán mikor EMBEREK közé kerül, akkor nem tud máshogy viselkedni, mint a kutyák, megharap, rádugrik meg morog.Ahol alkohollal itatják,esetleg be is gyógyszerezik, ahol minden nap mindenért jár a pofon, vagy olyan maradandó sérüléseket okoznak veréssel, hogy nyomorék, szellemi fogyatékos lesz a gyerek.Az is az, amikor nem adnak neki rendesen kaját csak hébehóva...NA ezek a gyerekbántalmazások.

Te gyereket nem láttál még közelről, nevelni meg biztos nem neveltél.Ahogy abban is biztos vagyok, hogy ha vissza olvasnád az eddig írtakat akkor rájönnél ha senki sem ért veled egyet,akkor talál a te elképzeléseiddel van a baj! Persze csak akkor ha értelmes lennél, ha lenne mivel elgondolkodni.

Az én 3 éves gyerekemnek néha már van bűntudata.Pontosan tudja mikor nem jó amit tesz.Sok esetben utólag ugyan, de az alapvető dolgokról tudja.Ha te 8-17 éves korod között még nem jutottál idáig az már nevelés kérdése, nyilván neked 18 éves korod után sem lesz, mert ahhoz tanítani kellett volna arra is mi a jó és mi a rossz.És nem, nem a veréssel neveléssel, hanem elmagyarázva már 1.5 éves korodtól, hogy mit miért nem lehet, mit miért nem szabad.Mondjuk gondolom neked nem magyaráztak, mert egyszerűbb volt megadni amiért hisztizel, attól legalább csendbe maradtál és nem kellett veled foglalkozni.Borzasztó a hozzá nem értésed.

Az is hogy lövésed sincs arról mi az igazi gyerekbántalmazás.Hogy milyen ronda dolgok történnek ártatlan kisgyerekekkel.

De hogy a te g..d meg faxos történeted pont nem azt mutatja hogy a gyerek rettegne vagy bántalmazva volna az biztos.Inkább arra jó példa, hova jut egy család, ha minden úgy van ahogy a gyerek szeretné.

Menj szépen aztán írd meg a leckéd!;)

2021. jan. 4. 15:05
 88/127 anonim ***** válasza:
96%

Kedves Kérdező, hitem és tapasztalatom szerint a gyermek nem beszél csúnyán szüleivel.

Erre csak egy példát szeretnék felhozni.

Gyermekem még óvodába járt amikor hazajött és kérdezte:

- Anya szereted azt hogy hülye?

Mondtam neki hogy nem és elmagyaráztam az okát.

Megértette és a mai napig akkor használ csúnya szót vagy káromkodást ha hirtelen tehetetlen vagy fájdalom éri.

Ebből gondolom hogy igen előfordulhat, a gyermek úgy reagál ahogyan nem szeretnénk de akkor is tudni kell kezelni a helyzetet és megbeszélni.

Nem lehet megoldás az erőszak a nevelő célzatú pofon. Soha nem emeltem volna kezet a gyermekemre mindig egyenrangú félként tekintettem rá.

Szerintem ha egy gyermek csúnyán beszél szüleivel nem fennakadni kell hanem megoldást keresni, elgondolkozni miért teszi.

2021. jan. 4. 15:30
 89/127 anonim ***** válasza:
97%
Ez sokkal jobb, mint egy kabaré. Csak itt az előadó nem játssza a hülyét, hanem az is :D
2021. jan. 4. 17:16
 90/127 anonim ***** válasza:
93%
Na kérdező! Játssz nyílt kártyákkal! Mennyit fizetett az oldal? :))))
2021. jan. 4. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!