Magyarországon lehet DNS-tesztet végeztetni újszülötteken, hogy megtudjam tényleg én vagyok-e a gyerek apja?
*(nem a barátnőmnek másak az arcvonásai mint nekem, hanem az újszülöttnek)
Próbáltam meggyőzni hogy vetesse el, de természetesen nem egyezett bele, viszont meg vagyok győződve arról hogy ez a baba nem tőlem van, és eszem ágában sincs felnevelni egy olyan gyereket aki nem az enyém
Lehet.
Ha ennyire biztos vagy benne, akkor menj el, mert egyébként valami 90% az esélye, hogy nem a tiéd, ha már oda eljutsz, hogy elmész.
Oh, hála az égi Teremtőnek!
Akkor még tovább élhetek szabadon :D
Tervezem hogy elköttetem magam, az lenne az igazi, hosszútávú megoldás
#6: Teljesen jogos, de mint említettem mindig húztam extra vastag gumit és úgy vigyázok rájuk mintha az életem múlna rajtuk
(- Sose fogadj el nőtől óvszert
- Mindig te húzd fel, ne engedd neki hogy a körmeivel hozzáérjen
- Használat után semmiképp ne hagyd nála, vagy olyan helyen ahol fel tudja használni a "tartalmát" megtermékenyítés céljából. Ha van nálad spermicid anyag, akkor önts bele egy keveset
- Mindig tegyél ki "csalikat" az ágyad mellé, amiket kiszurkálhat, de ha akcióra kerül a sor, akkor onnan vedd elő ahol biztonságban vannak
- Amiket biztonságban is gondolsz, azoknak a csomagolását is ellenőrizd lyukak után, valamint a lejáratukat tartsd szemmel
- megfelelő használat)
, ezért kétlem hogy tőlem esett volna teherbe: ha ezek után mégis kiderülne hogy az enyém, akkor sajnos el kellene fogadnom és csengetnem neki a pénzt
Az a 25 ezer ennyire kiborít az egyensúlyból öreg?😀
Ha nagyon csépelődsz akkor ne legyél rest kifizetni a kb4 havi gyt-t egyszerre a tesztre hátha mázlid van.
Baratnőd?😂🤣
Gyönyörű bizalomra épülô kapcsolat hogy a háta mögött áskálódsz a "pénzed"miatt..
Mert attól hogy a tiéd még a szomszéd postásra is hasonlíthatna akár.
De még mielőtt beleültetem a bogarat a füledbe akár elővehetnéd a családi albumod is mert lehet pont az egyik felmenői kiköpött mása a gyerek....
Mert leggyakrabban a déd/ükszülők ütnek ki a gyerekeken.
De ez tudod csak genetika ált.8.osztály 😄
Gondolom ahelyett is inkább a bszason járt az eszed kár érte pedig jót tett vna..
Lehet, de nem olyan egyszerű.
Ha a barátnőd nem akarja, akkor nem kerülhet rá sor. Ha viszont ő apasági peet indít, annak része lesz egy hivatalos dns teszt - nem 25, hanem jóval több - és ha te vagy az apa, akkor ezt és a per minden egyéb költséget neked kell fizetned. Plusz majd 18 évig a tartásdíjat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!