2018-ban milyen újabb idétlen keresztneveket adtak, illetve milyen újabb idétlen neveket akartak bejegyeztetni Magyarországon?
Figyelt kérdés
Tavalyról emlékszem Nilüferre (de az is lehet, hogy ez már korábban volt)#gyerek #politika #család #keresztnév #szülő #gyerekvállalás #névadás #értelmetlenség #emberi viselkedés
2018. dec. 28. 10:01
1/18 anonim válasza:
Rengeteg van és sajnos adhatóak is. Zara, Elif, Dzásztin, Lorena stb
2/18 anonim válasza:
Idén a külföldi nevek magyarosított változata volt a "divat".
3/18 anonim válasza:
Kulcsár Edináék fia pl. a Medox nevet kapta... elég idétlen szerintem.
4/18 anonim válasza:
Most mar minden egyes napra 7-8 idiota nev esik a naptarban.
5/18 anonim válasza:
Amíg nincs nyújír, addig lehet bármi.
6/18 anonim válasza:
A tied lehet, amit akarsz, nem kell az újak közül elnevezned a picidet.
9/18 anonim válasza:
Effi,Doloresz, Dolorózsa, Dzsenifer, Dzsásztin, Lirena, Violetta, Virág, Téria, Tűzvirág
(Dolo=fájdalom) Nem tudom ki nevezi el a gyermekét Doloresznak vagy Dolorózsának:-D
10/18 anonim válasza:
Nem tudom, egyébként szoktak kitenni ilyen listát, de kb minden évben ugyanazok a nevek vannak rajta, csak pici változtatással. De egy csomó olyan nevet tartalmaz mindig, ami benne van abban az utónév könyvben is, amit még az én anyám vett. Pl a Hófehérke ott is megtalálható, mégis minden évben kiakadnak rajta, hogy "Hé, ezt is lehet már adni! Te jó ég!". Miközben évek óta lehet már...
Az MTA ad ki max hivatalos infót, ott mennek át a nevek a listán, az ő honlapjukat érdemes nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!