Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 2018-ban milyen újabb idétlen...

2018-ban milyen újabb idétlen keresztneveket adtak, illetve milyen újabb idétlen neveket akartak bejegyeztetni Magyarországon?

Figyelt kérdés
Tavalyról emlékszem Nilüferre (de az is lehet, hogy ez már korábban volt)

2018. dec. 28. 10:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
97%

Csupa olyat soroltok, amik már évek óta (van, amelyik már több, mint tíz éve) adhatók. Ezek nem idén lettek bejegyezve.

Kérdező, az idei év termése csak januárban lesz közzétéve, de a legtöbb bulvárlap évről évre ugyanazt a listát hozza le. Valamelyik "hozzáértő" cikkíró kimazsolázta az MTA listájáról a számára furcsa neveket, és írt belőle egy cikket, hogy ezek újonnan adható nevek. Pedig már akkor sem voltak újak.

Az MTA listája amúgy is folyamatosan frissül, ha új anyakönveztethető név kerül bele, de nem szokták külön kihirdetni. Ha rendszeresen olvasod a listát, akkor esetleg feltűnhet, hogy került bele újabb név, de mivel rengeteg van, biztos, hogy lesz olyan, ami elkerüli a figyelmedet.

2018. dec. 28. 13:52
 12/18 anonim ***** válasza:
89%

Off

Zara,Lorena es Medox szerintem mar evek ota adhato.

Egyebkent minden uj ev elejen jelennek meg cikkek a legfurabb nevekrol.Olyan marcius korul szerintem.Szoval meg nem lehet tudni,lehet valaki majd 31-en szul es Sóskának(teljes random jott :D) nevezi a gyereket.

2018. dec. 28. 17:09
 13/18 anonim ***** válasza:
68%
Utolsó, igen adhatóak de attól még idétlen nevek :-(
2018. dec. 28. 17:19
 14/18 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem a Béla idétlen név. Nem értelmes ember neve, nevetséges. Attól még adható, és nem lesz szar napom, hogy vannak bélák.
2018. dec. 28. 17:50
 15/18 anonim ***** válasza:
42%
Én a fiamnak a Kian nevet adtam.Az az mostmar mindenki adhatja Magyarorszagon. Perzsa es Ir eredetu. Imadom ezt a nevet..
2019. jan. 2. 22:19
 16/18 anonim ***** válasza:
65%
Mindigis a Szem (Sam) nevet szerettem volna adni leendő fiamnak, de mivel az apja vezetékneve Üveg, igy lemondtam róla... :)))
2019. jan. 9. 16:19
 17/18 anonim ***** válasza:
A doloresz miota uj nev? Baratnom keresztanyja is Doloresz es kb 40 eves
2021. jan. 4. 17:48
 18/18 anonim ***** válasza:
Dolorózsa :D :D :D Jézus ereje. Nem Dolorózsa, hanem Doloróza. Remélem, a saját gyereked nevét le tudod írni, és ki tudod mondani...
2022. máj. 3. 01:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!