Magyarországob miért akadnak fenn egyesek azon hogy egy gyerek csúnyán beszél a szüleivel?
Egy átlagos, nem fizetett kérdést rögtön kitörölnek még a kipontozott trágár szavak miatt is. Ezt nem. Milyen érdekes ez is nem?
Akár fel is jelenthetném az oldalt. Hmm...
Hát én itt a falumban Pesten is megdöbbentem rajtad, ezt eltaláltad 😄
Amúgy az feltűnt, hogy csak Te nyomod itt ezt a testi fenyítés dolgot?
Egy szóval nem írta senki, hogy igen, ő odacsap nekik.
Az eredeti kérdés meg, hogy miért baj az ha a gyerek csúnyán beszél, szülő halálát kívánja annyira abszurd, hogy erre nem is lehet mit írni.
Pofám leszakadt volna ha ilyeneket mondtam volna nekik, nem azért mert féltem, hanem mert szeretem őket.
Szerintem az ilyen megnyilvánulások még azon a bizonyos kisebbségi igazán putris helyeken is szégyelni valónak számítanak, de ha neked ez a szint amiket ide írtál példának, hát lelked rajta, csak a szüleidet sajnálom.
A fő kérdésedre: azért akadnak fenn, mert az én, a szüleim, nagyszüleim és elődjeik korában ez nem volt "divat"
Nem, nem a testi fenyítés miatt, még ha te így is gondolod.
Egyre válaszolj, kérlek:
Melyiket választanád?
A) átlagos család, szeretnek, lehetőségekhez képest mindent megadnak, de nem megengedett az ilyen beszéd, pl elveszik a telódat pár napra ha ilyeneket csinálsz és mondjuk 0-18 éves korod között kaptál össz 2 pofont mikor valami nagy baromságot mondtál/csináltál
B) ugyanez a család, csak 12 évesen állami gondozásba kerültél idegenek közé, mert az első pofon után kiemeltek a családból és mehettél intézetbe, ahol fele annyi feleselés se megengedett mint amit otthon még elnéztek neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!