Hogy mondjam meg a barátnőmnek hogy mostmár zavar, hogy naponta többször küld képet a gyerekeiről?
Én is anyuka vagyok és rakok néha ki egy két családi képet, ezt már párszor meg is jegyezte, hogy olyan kevés képet teszek ki a gyerekekről.
Ő azomban kb. Óránként küld képeket videókat üzenetben nekem róluk, ugyan ez fogad facebook-on is ha néha végig tekergetem.
Szeretem én őket meg a barátnőmet is, viszont ez mostmár kezd nekem kényelmetlen lenni. Volt amikor nem reagáltam mert épp dolgom volt aztán elfelejtettem és szóvá tettem, hogy mi a bajom mert nem barátnőzök egész nap. A párját körülbelül emiatt tiltottam le mert tőle is jött a kép özön meg ő mivel ingyen hív gyakran hívogatott is ezt jeleztem is, de nem esett le mert ő büszke rájuk. Nem akarom el veszteni mint barátot mert szinte gyerekkorunktól ismerem, de ez kicsit most sok nekem.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Igen ez a helyzet, valószinüleg továbbra se fogok reagálni mivel már nem tudok mit,hátha...
Sajnos tisztába van vele, hogy veszélyekkel jár, de ugyanakkor ugyan úgy el áraszt mindent. A követést le fogom állítani köszi. :D
Messengerre ne reagálj, abba fogja hagyni.
Facebook-on én nem tiltanám le, mert azt amúgy sem nézem.
Javasold neki, hogy csináljon blogot, és oda töltse fel a képeket - s adja meg a címet a barátoknak, akik megnézhetik, amikor idejük és kedvük engedi.
Érvelhetsz azzal, hogy ilyen képdömpinget senki sem tud követni, lehetetlen.
S nyugodtan mondd meg, hogy te képtelen vagy nap mint nap az ő családjával foglalkozni, hisz van saját életed.
Ha tovább folytatja, minden este küldj egyetlen lájkot a napi termésre, minden komment nélkül. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!