Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg a barátnőmnek...

Hogy mondjam meg a barátnőmnek hogy mostmár zavar, hogy naponta többször küld képet a gyerekeiről?

Figyelt kérdés

Én is anyuka vagyok és rakok néha ki egy két családi képet, ezt már párszor meg is jegyezte, hogy olyan kevés képet teszek ki a gyerekekről.

Ő azomban kb. Óránként küld képeket videókat üzenetben nekem róluk, ugyan ez fogad facebook-on is ha néha végig tekergetem.

Szeretem én őket meg a barátnőmet is, viszont ez mostmár kezd nekem kényelmetlen lenni. Volt amikor nem reagáltam mert épp dolgom volt aztán elfelejtettem és szóvá tettem, hogy mi a bajom mert nem barátnőzök egész nap. A párját körülbelül emiatt tiltottam le mert tőle is jött a kép özön meg ő mivel ingyen hív gyakran hívogatott is ezt jeleztem is, de nem esett le mert ő büszke rájuk. Nem akarom el veszteni mint barátot mert szinte gyerekkorunktól ismerem, de ez kicsit most sok nekem.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2020. okt. 21. 14:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A barátod nem? Legyél őszinte, hogy sok amit csinál. Ennyi. Értelmes ember amúgy se tol fel napi fotókat a gyerekeiről. Beteges dolog. Ha meg bekattant, érdemes észhez téríteni. Sok sok pedofil ( akit még nem kaptak el) nézegeti ám a közösségi oldalakat.
2020. okt. 22. 17:06
 12/12 A kérdező kommentje:
Jelenleg "nyaralunk" egy ideje nem jöttek üzenetek, kicsit észre vette magát, gondolom egy időre...
2020. okt. 26. 09:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!