Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyenkor mit tudok csinálni?...

Ilyenkor mit tudok csinálni? A párom nem akar tolem gyereket.

Figyelt kérdés

Már 4 éve megvagyunk es szeressük egymást, viszont mikor felhozom a gyerek kérdést mindig elvicceli.

Es most elmondta hogy szeret engem, de nem akar tolem gyereket mert neki a legfontosabb hogy egeszsegesek legyenek. Nekem meg asztmam van, erre dohanyzok is, számtalan dologra allergiás vagyok, es volt hogy anorexias is voltam, es egyeb kisebb betegsegek. Es azt mondta ez miatt nem akar gyereket velem mert nem akarja kicsit sem megkockaztatni hogy valami baja legyen a gyereknek?

Nyilván abba hagynám a dohányzást ha terhes lennék. De mit tudnék csinálni, en nagyon szeretném már. Es tudom hogy o is nagyon szereti a gyerekeket. Kicsit felek, mit tegyek?

2020. okt. 3. 13:25
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Alapvetően én is azt gondolom, ezek csak kifogások.

De gondoljunk bele, egy anya az első időszakban többet van a gyerekkel. Mindent magába szív, a mintákra gondolok. Az asztma bármikor bárkinél kialakulhat. A dohányzást abba lehet hagyni. De az anorexia olyan mentális betegségből ered, ami újra felszínre kerülhet jó eséllyel a terhességgel, aztán ott a gyerekágyi időszak. Tudjuk, hogy önmagunkra kevés idő jut kisgyerek mellett.

2020. okt. 4. 07:19
 22/22 anonim ***** válasza:
33%

Ha annyira kell neked a gyerek, miért cigizel asztmára?

A cigi árából először érettségi felkészítőre mennék...

2020. okt. 5. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!