Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyenkor mit tudok csinálni?...

Ilyenkor mit tudok csinálni? A párom nem akar tolem gyereket.

Figyelt kérdés

Már 4 éve megvagyunk es szeressük egymást, viszont mikor felhozom a gyerek kérdést mindig elvicceli.

Es most elmondta hogy szeret engem, de nem akar tolem gyereket mert neki a legfontosabb hogy egeszsegesek legyenek. Nekem meg asztmam van, erre dohanyzok is, számtalan dologra allergiás vagyok, es volt hogy anorexias is voltam, es egyeb kisebb betegsegek. Es azt mondta ez miatt nem akar gyereket velem mert nem akarja kicsit sem megkockaztatni hogy valami baja legyen a gyereknek?

Nyilván abba hagynám a dohányzást ha terhes lennék. De mit tudnék csinálni, en nagyon szeretném már. Es tudom hogy o is nagyon szereti a gyerekeket. Kicsit felek, mit tegyek?

2020. okt. 3. 13:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
94%

Nem túl értelmes kérdés...

1. Ha nem akar gyereket tőled, minek vagy vele?

2. Ha nekem valaki ilyent mondana, már rég nem lenne az életem része.

3. Ha ennyire gyereket akarsz, tenyleg el kellene gondolkodni ezen a dohányzás témán....

(Nekem ez egy ilyen 18éves, iskolázatlan, az élet gondjait nemismerő egyén kérdésének tűnik 🤷‍♀️)

2020. okt. 3. 14:42
 12/22 anonim ***** válasza:
60%
10es-en nem azt mondtam hogy ez nem előny a számara a témaval kapcsoltban,hanem azt h ezek mind kifogasok nem csak ez az egx.Ha le is teszi a cigit az asztmaja meg az alergiaja epp ugy meg lesz,akkor már fog neki kelleni szerinted tole kicsi?7es voltam
2020. okt. 3. 14:42
 13/22 anonim ***** válasza:
86%
Hagy ott a ..csába.
2020. okt. 3. 15:37
 14/22 anonim ***** válasza:
53%

12, senki nem azt írta, hogy azért szokjon le 🙈, hogy a pasija meggondolja magát.

De én (nőként) se vállaltam volna olyannal gyereket, aki ennyire tudatosan tojik az egészségére. Hogy akarja így épségben felnevelni? Nem fél, hogy 40 évesen árván hagyja a gyerekeit?

Ilyen szempontból teljesen érthető a párja, akár kifogás, akár nem.

2020. okt. 3. 16:25
 15/22 anonim ***** válasza:
67%

14es-belegondoltal egyebkent hogy te mit irtál?attol hogy astmas es alergias nem halalos beteg a kerdezo,ezek mind olyan dolgok amik kialakulhatnak barkinel,bar kezelheto de nem tudot eltuntetni...és mér tojna tudatosan az egeszsegere?errol o esetlegesen tehet?es ne a dohanyzast hozzuk fel,azt leszamitva a tobbivel mi a f.szt tud csinalni?latatok ti teljeyen egeszseges embert 0 bajjal?

Ilyen téren senki se szülhetne..mer senki se 100szazalekos sajnos

2020. okt. 3. 16:31
 16/22 anonim ***** válasza:
67%
Mondjuk aki asztmásan dohányzik, és így akar teherbe esni, aztán még ő van felháborodva, hogy a párja az egészségi állapotára hivatkozva nem szeretne gyereket tőle, annak eleve elég nagy gondok vannak a fejében szerintem.
2020. okt. 3. 16:36
 17/22 anonim ***** válasza:
46%

"ne a dohanyzast hozzuk fel,"

Ne? Miért ne?

A szimpla dohányos se ép, de aki az asztmájára bagózik, az teljesen dinka.

Így akar gyereket?

2020. okt. 3. 16:37
 18/22 anonim ***** válasza:
39%
15-ös már nem azért, de az asztma simán lehet a dohányzás következménye. Ha a dohányzástól lett asztmás, akkor azért hülye, ha meg előtte is asztmás volt és ennek ellenére dohányozni kezdett, akkor meg azért. Amúgy meg örüljön, hogy egyáltalán van párja, engem egyenesen taszítana egy büdös cigiszagú nő, akár asztmás, akár nem.
2020. okt. 3. 16:43
 19/22 anonim ***** válasza:
79%
En bar utalom a cigit, es nem lennek dohanyzoval egyutt, de itt nem ez volt a kerdes.
2020. okt. 3. 20:12
 20/22 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező, ezek csak kifogások. Annyira azért nem szeret, hogy gyereket is akarjon tőled, tudja, hogy nem te vagy az igazi, de ezt nem akarja így kifejezetten megmondani, ezért gyár kifogásokat. Semmi olyan bajod nincs, ami miatt meg kellene gondolni a gyerekvállalást. Az asztma szar, de nem halálos, az anorexia mentális betegségből ered, nem testiből, az allergiát felhozni nevetséges, a dohányzás is szar ügy, de nem betegség. Semmi nem indokolja, hogy ne legyen gyereked. Hagyd ott a fenébe, hiszen ezzel kb azt mondta neked, hogy éppen vár egy jobbra, csak elüti az idejét veled. Undorító ember. Egyébként két teljesen egészséges, fiatal embernek is lehet beteg gyereke, elég ha a nagyszülők vagy dédszülők génjeiben van valami. Nem hiszem, hogy orvosi leleteket fog kérni az első randin.
2020. okt. 4. 01:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!