Ilyenkor mit tudok csinálni? A párom nem akar tolem gyereket.
Már 4 éve megvagyunk es szeressük egymást, viszont mikor felhozom a gyerek kérdést mindig elvicceli.
Es most elmondta hogy szeret engem, de nem akar tolem gyereket mert neki a legfontosabb hogy egeszsegesek legyenek. Nekem meg asztmam van, erre dohanyzok is, számtalan dologra allergiás vagyok, es volt hogy anorexias is voltam, es egyeb kisebb betegsegek. Es azt mondta ez miatt nem akar gyereket velem mert nem akarja kicsit sem megkockaztatni hogy valami baja legyen a gyereknek?
Nyilván abba hagynám a dohányzást ha terhes lennék. De mit tudnék csinálni, en nagyon szeretném már. Es tudom hogy o is nagyon szereti a gyerekeket. Kicsit felek, mit tegyek?
Nem túl értelmes kérdés...
1. Ha nem akar gyereket tőled, minek vagy vele?
2. Ha nekem valaki ilyent mondana, már rég nem lenne az életem része.
3. Ha ennyire gyereket akarsz, tenyleg el kellene gondolkodni ezen a dohányzás témán....
(Nekem ez egy ilyen 18éves, iskolázatlan, az élet gondjait nemismerő egyén kérdésének tűnik 🤷♀️)
12, senki nem azt írta, hogy azért szokjon le 🙈, hogy a pasija meggondolja magát.
De én (nőként) se vállaltam volna olyannal gyereket, aki ennyire tudatosan tojik az egészségére. Hogy akarja így épségben felnevelni? Nem fél, hogy 40 évesen árván hagyja a gyerekeit?
Ilyen szempontból teljesen érthető a párja, akár kifogás, akár nem.
14es-belegondoltal egyebkent hogy te mit irtál?attol hogy astmas es alergias nem halalos beteg a kerdezo,ezek mind olyan dolgok amik kialakulhatnak barkinel,bar kezelheto de nem tudot eltuntetni...és mér tojna tudatosan az egeszsegere?errol o esetlegesen tehet?es ne a dohanyzast hozzuk fel,azt leszamitva a tobbivel mi a f.szt tud csinalni?latatok ti teljeyen egeszseges embert 0 bajjal?
Ilyen téren senki se szülhetne..mer senki se 100szazalekos sajnos
"ne a dohanyzast hozzuk fel,"
Ne? Miért ne?
A szimpla dohányos se ép, de aki az asztmájára bagózik, az teljesen dinka.
Így akar gyereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!