Mit csinalnatok ebben a helyzetben? Beteg gyerek miatt kette szakadt a csaladunk, ferjem vallni akar es vinne az egeszseges gyereket is.
9 ev utan vallaltunk egy ujabb gyereket aki sajnos aszpergers szindromas, nem kepes ellatni magat, 5 evesen 1 eves szintjen van. Allando fejlesztsekre jarunk vele, mindent megprobalunk erte. De ezt a testvere nem fogadja el. Minket hibaztat vagyis engem. Allandoan elmenne itthonrol, nem segit semmiben. Iskolaban kilencedikben letagadta hogy testvere van. Legrosszabb a nagyszulok, az apja is hangolja ellenem, o is az apjaval akar koltozni. Nincs mar egy kozos csaladi ebedunk sem, semmi kapcsolatunk nincs egymassal. Minden probalkozasom egy kudarc felejuk.
Kabat kellett neki, tudtom nelkul az apja 40 ezreset vett neki. Mikor ugy kell forintra kiszamolni mindent, hogy legyen eleg a gyogyszerekre is. Jovo honaptol kulon kasszan leszunk eselytelen, hogy ketten megeljunk, dolgozni nem tudok elmenni mert 4 orat sem tudom senkire bizni a kicsit. Az apja nem segit, gyerektartast sem kapok majd mert ha a nagyobb nala lesz igy eselytelen.
5 éves, tehát oviba jár gondolom! Egy asperger szindrómás kizárt, hogy 1 éves szintjén van 5 évesen. mit jelent pontosan az 1 éves szint ???
Nagyon sajnálom egyébként. Nekem asperegres a harmadikom, imádják a nagyok! Valahol nagyon elcsúszott nálatok a nagy. Gondolom apa-nagyszülő hatása.
Kapod a gyod-ot, ami azért nem rossz, mellete 4 óra munka. Mást nem tudsz. Ilyen családban a kicsi nem fog fejlődni! Sajnálom amikor az apa ennyire elhatárolódik. Nem egyedi sajnos :( kitartás
Speckó intézmény nincs ám minden faluban, attól függ hol laknak, sok helyen nincs lehetőség. Nem mindenki a fővárosban él.
Szerintem is menjenek, többet árt, ha ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!