Nem soká megszületik a kisbabám és szeretném meg tanítani angolul, németül, olaszul, franciául és spanyolul de még kiskorába hogy anyanyelvüen beszéljen felnőtt korábban. Ti mondtok rá?
Nyugi nem érzi magát hontalannak😂 Jezus nem értem más országban tok normalis ha több nyelvű csaladban több nyelven tanitjak a gyereket bár hozza tennem hogy canadaban sok helyen alap hogy tudj nem csak angolul hanem franciaul is mivel ott ez a két nyelv az “anyanyelv”
Atyaeg 😂
Sőt van gyerekkori baratnom aki orosz volt és emelett tanult meg magyarul már kiskorában oviban mivel ravolt kenyszerulve és tudod mi hátránya volt belőle ? Semmi
Nekem is volt 3 nyelvű osztálytársam, édesapja kanadai, édesanyja magyar. Szülők Csehországban találkoztak, mint egyetemisták, végül ott is született meg a kislányuk, aki így mind3 nyelven beszélt. Igaz a cseh nyelvet csak óvodában vette magára, nem születésétől. Angolul beszélt az apuka, így kommunikáltak a szülők is. Anyuka magyarult beszélt hozza. Azért költöztek haza egy pár évre, hogy a magyar vonalat is erősítsék a gyerekeknél. Az osztálytársam egyébként szépen,érthetően beszélt magyarul ideköltözéskor, kisöccsének kellett egy kis idő, míg felvette a ritmust, a vége fele már apuka is kezdett jól kommunikálni.
Pár év elteltével vissza költöztek a csehekhez, valahogy nem találtak a helyüket itthon. Hírből tudom, hogy elváltak, anyuka maradt a kisöccsel Caehországban, a már felnőtt lány pedig apukaval visszaköltözött Kanadába a nagyszulokhoz, most ott jár egyetemre.
Sok mindent látok ebben a történetben, de hátrányt abszolút nem.
"canadaban sok helyen alap hogy tudj nem csak angolul hanem franciaul is"
Nálunk is ugyanaz az alap: hogy az országunk összes hivatalos nyelvét ismerjük. Meg még az is alap, hogy Kanadát K-val írjuk...
Sry jobban preferalom az angolt ezért nem K val írom 😂
Olyan viccesek vagytok 😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!