Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem soká megszületik a kisbabá...

Nem soká megszületik a kisbabám és szeretném meg tanítani angolul, németül, olaszul, franciául és spanyolul de még kiskorába hogy anyanyelvüen beszéljen felnőtt korábban. Ti mondtok rá?

Figyelt kérdés
2020. szept. 25. 18:22
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
94%
Komolyan, csak hagynád szegény gyereket, hogy gyerek lehessen. De te már azt akarod, hogy perfektül beszéljen 5 nyelven, mire leáll a csecsről. Magyarul tanítsd meg normálisan, hidd el, ma már az is elég nagy kihívás. Majd beszélni fog angolul, németül, franciául, honoluluiul, hogyha Ő úgy akarja. Olvass el néhány könyvet. Bizonyítottan nincsenek előrébb a tudásban azok a gyerekek, akiket mindenféle külön programra járatnak, amit nem is akarnak, vagy idegen nyelvre tanítanak, mint azok, akik ezt csak később kezdik.
2020. szept. 25. 18:40
 12/39 anonim ***** válasza:
95%

Én nem csak ezt tartom így rossz ötletnek, hanem úgy általában a korai idegen nyelv oktatást. Engem is hurcoltak 1 éven át oviban a szüleim angolra, de nem ért az egész semmit. Lényegében csak 3. osztályban kezdtem idegen nyelvet tanulni, és érettségire mégis lett 2 középfokú nyelvvizsgám úgy, hogy már nem sok választott el az angol felsőfoktól, és nem haltam bele a tanulásba.

Először magyarul tanuljon meg RENDESEN, választékosan, helyesen írva stb.

2020. szept. 25. 18:40
 13/39 anonim ***** válasza:
98%
Magyarul nem? Az valahogy hiányzik a felsorolásból.
2020. szept. 25. 18:41
 14/39 anonim ***** válasza:
99%

Te jó ég! Milyen pór népből való vagy te? Csak 6 nyelven akarod hogy tudjon beszélni?

Nálunk minimum a 10. De ahogy látom te még magyarul se tudsz és olyan sznob vagy hogy azt hiszed te középszintű vagy. Áhh. Örülök ha az a gyerek magyarul tud majd beszélni.

2020. szept. 25. 18:43
 15/39 anonim ***** válasza:
21%
Kedves #11 nincs olyan hogy Honolulu i nyelv. Oké Hawaii n máshogy beszélnek, de nem minden egyes városban...
2020. szept. 25. 18:45
 16/39 anonim ***** válasza:
77%

"Bizonyítottan nincsenek előrébb a tudásban"

Ráadásul kimaradnak egy csomó érzelmileg és sok más szempontból is nagyon fontos tevékenység nagy részebol is, amíg "angoloznak".

2020. szept. 25. 18:48
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
Ezek közül melyiket beszéled te magad vagy a gyerek másik szülője anyanyelvként?
2020. szept. 25. 18:54
 18/39 A kérdező kommentje:
Azért írok így miven én nem vagyok magyar, én német vagyok és még tanulom a magyar nyelvet elnézést a helyesírásért
2020. szept. 25. 19:05
 19/39 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem kamu kérdés, de ha nem, akkor sajnálom szegényt. Hány diplomát vársz el majd minimum? Majd jól szét tanulja az agyát és bekattan mint sokan. De te tudod.
2020. szept. 25. 19:12
 20/39 anonim ***** válasza:
97%

Ez esetben beszélj hozzá németül.

Ha itt éltek, a magyart is meg fogja tanulni, ez mindjárt két nyelv. Ennyi épp elég.

Apuka milyen nyelvű?

2020. szept. 25. 19:35
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!