Nem soká megszületik a kisbabám és szeretném meg tanítani angolul, németül, olaszul, franciául és spanyolul de még kiskorába hogy anyanyelvüen beszéljen felnőtt korábban. Ti mondtok rá?
Én nem csak ezt tartom így rossz ötletnek, hanem úgy általában a korai idegen nyelv oktatást. Engem is hurcoltak 1 éven át oviban a szüleim angolra, de nem ért az egész semmit. Lényegében csak 3. osztályban kezdtem idegen nyelvet tanulni, és érettségire mégis lett 2 középfokú nyelvvizsgám úgy, hogy már nem sok választott el az angol felsőfoktól, és nem haltam bele a tanulásba.
Először magyarul tanuljon meg RENDESEN, választékosan, helyesen írva stb.
Te jó ég! Milyen pór népből való vagy te? Csak 6 nyelven akarod hogy tudjon beszélni?
Nálunk minimum a 10. De ahogy látom te még magyarul se tudsz és olyan sznob vagy hogy azt hiszed te középszintű vagy. Áhh. Örülök ha az a gyerek magyarul tud majd beszélni.
"Bizonyítottan nincsenek előrébb a tudásban"
Ráadásul kimaradnak egy csomó érzelmileg és sok más szempontból is nagyon fontos tevékenység nagy részebol is, amíg "angoloznak".
Ez esetben beszélj hozzá németül.
Ha itt éltek, a magyart is meg fogja tanulni, ez mindjárt két nyelv. Ennyi épp elég.
Apuka milyen nyelvű?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!