7 éves kislány nem akar költözni, de mi igen, erőltessük rá, győzzük meg?
Figyelt kérdés
Ausztriában élünk, Svájc mellett, közelebb szeretnénk költözni a rokonok, barátok miatt. De a kislányom nagyon nem akar, ő azt mondja itt szeretne tanulni, nem akar elmenni innen. Később még nehezebb lenne, szóval vagy figyelmen kívül hagyjuk mert mi mennénk és hiszzük hogy jó lesz ott lent is, vagy maradunk és neki jó lesz legalább. E felé húzok hisz nekik( van egy 3 éves is) akarom a legjobbat. Nem szeretném hogy sérüljön emiatt ha kitépjük a megszokott légkörből. Kicsit mondjuk én is félek ettől az egésztől és legszívesebben haza költöznénk, de az nem megoldható most még.2020. szept. 21. 12:26
21/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki írt. Magyarázkodhatnék mit hogy értettem amit írtam de nem fogok. Ha valakit érdekelne végül hogy lett, hát költözünk, én döntöttem, ő sírt, majd egy héttel később már várta az új sulit. A szünet után már odajár. Köszönöm a válaszokat.
2020. okt. 22. 14:42
22/22 anonim válasza:
nna ezért nem kell adni egy 7 éves gyerek szavára mikor ilyen nagy döntésekről van szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!