4x szültem, mind a 4 fiú. Az első kettőnél úgy voltam vele, hogy mindegy, de a második gyerek után már vágytam egy kislányra. A harmadik gyereknél bevetettem minden praktikát, amit a neten írtak, de eredménytelenül. A negyediknél is, de eredménytelenül. Ötödik gyereket nem biztos, hogy tudnék vállalni, de vágyok még egy kislányra. Örökbefogadni meg nem akarok. Nagyon vágyok egy kislányra és a párom is, de mi arra a garancia, hogy az ötödik kislány lesz? Szeretem a fiaimat, és örülök, hogy vannak, de már nagyon szeretnék egy kislányt, mert egy kislánnyal azért mégis csak másabb.
Remélem nem is fog sikerülni a kislány. A négy fiú érdekében.
2020. júl. 18. 18:09
2/21 anonim válasza:
Hogy lenne rá garancia? NINCS rá semmilyen garancia. Max. ha kimész Amerikába, és lányt ültetnek beléd jó pénzért.
2020. júl. 18. 18:14
3/21 anonim válasza:
Próbálj felnőttként viselkedni és fogadd el! - Mégis, milyen más választ vársz?
2020. júl. 18. 18:18
4/21 anonim válasza:
Ennyi ésszel egyet se kellett volna vállalni
2020. júl. 18. 18:18
5/21 anonim válasza:
Aki képes egy fészekaljnyi gyereket megszülni, hátha kislány lesz az egyik, az már fanatizmus. Hiába tagadod, akkoris kivételezni fogsz vele, ha összejön.
2020. júl. 18. 18:24
6/21 anonim válasza:
Van egy barátnőm, aki harmadik lány volt és van egy öccse. Mindig mondogatta, hogy őt biztos már nem akarták, pedig látszólag nagyon normális, szerető szülei vannak, az öccsével is jó a viszonya, de a párkapcsolataiban mindig előjött ez.
Mit tegyél? Ne te akard irányítani, engedd el, bízd rá Istenre/természetre. Azt döntsd el, akarsz-e még (illetve azért gondolom, apa is kell hozzá?) egyáltalán több gyereket szeretni, gondozni, terelgetni, ne azt, hogy fiút vagy lányt.
2020. júl. 18. 18:34
7/21 anonim válasza:
Nyugodtan szülj még egyet. Ha fiú lesz, akkor legfeljebb elcseréled valakivel, aki a lányának nem örül. Vagy a meglévőkből cseréld el valamelyiket, amelyik nem annyira szimpi.
2020. júl. 18. 18:47
8/21 anonim válasza:
Ismerős is így volt. 6. lett nekik lány, pár napja született! Szóval nincs garancia erre.. Vagy bejön vagy nem 😀
Őt pont nemrég láttam Instán, 5 fia volt, a hatodik babánál nem tudták mi lesz, csak szülésnél derült ki, hogy ő is kisfiú. Nem tűntek csalódottnak, de írta valahol hogy nem bánna már egy kislányt és a fiai is egy kivételével kishuginak örültek volna jobban. Nem jött be, ugyanis ezeket sehogy sem lehet befolyásolni.
2020. júl. 18. 20:11
10/21 anonim válasza:
Bármilyen praktikát bevethetsz, akkor sincs rá garancia, hogy összejön. Ezt nem lehet befolyásolni. És vannak olyan esetek, amikor vkinek csak egynemű gyereke lehet. Igaz ritka, de előfordul. Ismerősöm 3 lány után bevállaltak egy negyediket annak reményében, hogy ő majd biztos fiú lesz. Hát nem, ő is lány lett. Szóval van olyan, hogy fejre is állhatsz, akkor sem sikerül. Ez ellen nincs mit tenni, el kell fogadni ezt a helyzetet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!