Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nem jön össze...

Mit tegyek, ha nem jön össze a kislány?

Figyelt kérdés
4x szültem, mind a 4 fiú. Az első kettőnél úgy voltam vele, hogy mindegy, de a második gyerek után már vágytam egy kislányra. A harmadik gyereknél bevetettem minden praktikát, amit a neten írtak, de eredménytelenül. A negyediknél is, de eredménytelenül. Ötödik gyereket nem biztos, hogy tudnék vállalni, de vágyok még egy kislányra. Örökbefogadni meg nem akarok. Nagyon vágyok egy kislányra és a párom is, de mi arra a garancia, hogy az ötödik kislány lesz? Szeretem a fiaimat, és örülök, hogy vannak, de már nagyon szeretnék egy kislányt, mert egy kislánnyal azért mégis csak másabb.
2020. júl. 18. 18:05
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
91%
Ha több gyerekkel már nem boldogulnatok, vagy csalódott lennél, ha nem lány lenne, akkor fogadd el, hogy van négy egészséges fiad, és ennyi. Nehéz, de tényleg sokan vannak úgy, hogy csak ilyen, vagy csak olyan nemű gyerekei születnek, és ha szül még hatot, akkor is. Én is nagyon szerettem volna lányt, de két fiam van, több gyerek nem is lesz, és jól is van így. Anyósom is mindig lányra vágyott, hát lett három fia, bízott benne, hogy az unokák között lesz lány, nem jött be, három fiú unokája lett :D Ez van :)
2020. júl. 21. 13:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!