Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nem jön össze...

Mit tegyek, ha nem jön össze a kislány?

Figyelt kérdés
4x szültem, mind a 4 fiú. Az első kettőnél úgy voltam vele, hogy mindegy, de a második gyerek után már vágytam egy kislányra. A harmadik gyereknél bevetettem minden praktikát, amit a neten írtak, de eredménytelenül. A negyediknél is, de eredménytelenül. Ötödik gyereket nem biztos, hogy tudnék vállalni, de vágyok még egy kislányra. Örökbefogadni meg nem akarok. Nagyon vágyok egy kislányra és a párom is, de mi arra a garancia, hogy az ötödik kislány lesz? Szeretem a fiaimat, és örülök, hogy vannak, de már nagyon szeretnék egy kislányt, mert egy kislánnyal azért mégis csak másabb.
2020. júl. 18. 18:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
85%
Èn csak a szegény fiaidat sajnálom😔 Írtad, hogy nem biztos, hogy be tudnál vállalni mèg egyet, de te képes lennèl anyagilag nehéz helyzetbe hozni őket, hátha az ötödik lány lenne...
2020. júl. 18. 20:56
 12/21 anonim ***** válasza:
79%
Te nem vagy komplett. Inkabb pszichologushoz menj, ne szulj megegyet. Minek neked 5 gyerek???
2020. júl. 18. 21:21
 13/21 anonim ***** válasza:
88%
Van olyan is, hogy valaki pl. csak lány, vagy csak fiú babát tud nemzeni. Nálatok is lehet ilyen, bár ez azért ritka. Én nem vállalnék, és ennyit sem vállaltam volna, mert ők nem sorsjegyek. Szülnél ötöt, hátha az egyik nyerő lesz..
2020. júl. 18. 21:25
 14/21 anonim ***** válasza:
90%

"Szeretem a fiaimat, és örülök, hogy vannak, de már nagyon szeretnék egy kislányt, mert egy kislánnyal azért mégis csak másabb."

Ez nem minden esetben igaz. Nekem van egy lányom és egy fiam. A lányom a kezdetektől remekül elvolt magában, nem kellett állandóan babusgatni. Nem szerette, ha szoknyácskába öltöztetem, mert nem tudott úgy mozogni benne. Máig nehezen viseli, ha a haját akarom megfésülni és a szekrényben állnak az egybe ruhái, mert abban nem lehet biciklizni. Az oviban vonatozik vagy lovardásat játszik. Babákat kapott a rokonoktól, de nem érdekli, öltöztetős játék se kell. A babakocsival autó versenyeset játszik. Sorolhatnám még, de a lényeget értitek: a neme nem definiálja azt, hogy masnis és tüll szoknyás hercegnő lesz belőle. Emiatt inkább ne vállalj újabb gyereket, mert ha csalódnál benne az elvárásaid miatt, akkor csak a gyerek sérül, azért meg kár lenne.

2020. júl. 18. 23:21
 15/21 A kérdező kommentje:

Olvasd már el még egyszer a kérdést! Hol írtam én, hogy anyagiak miatt nem tudnám bevállalni? Okoskodni tudsz csak.

2020. júl. 18. 23:40
 16/21 anonim ***** válasza:
87%

Okoskodni? Azt írtad, hogy nem biztos, hogy tudnál vállalni.

De nem is lényeges, hogy az anyagiak miatt, vagy sem. Akkor is sajnálom a kisfiaidat, mert borzasztó lehet egy ilyen anya mellett felnőni. Az tuti biztos, hogy érzik rajtad, hogy te lányt vártál helyettük.

Ès ahogy írták már korábban, ha össze is jönne, akkor ő lenne a kis kedvenc, a kivètelezett. Sajnos láttam már pár ilyet a környezetemben.

2020. júl. 19. 07:19
 17/21 anonim ***** válasza:
74%

Én is elég ilyet láttam már,hogy mikor végre meglett a kislány, akkor undorító módon kivételeztek vele.

Egyébként nem értem miért akarnak annyian kislányt. Semmivel nem különb. Sőt, a környezetemben a fiúk fele annyira nem hisztisek.

2020. júl. 19. 07:23
 18/21 anonim válasza:
89%
És még a gyerekmentesekre mondják azt hogy önzők.
2020. júl. 19. 11:20
 19/21 anonim ***** válasza:
96%
"A harmadik gyereknél bevetettem minden praktikát, amit a neten írtak, de eredménytelenül. A negyediknél is, de eredménytelenül" - és te nevelsz fel 4 gyereket ennyi ésszel? Ha tini lennél, még elmenne, de 4 gyerekes anya vagy!
2020. júl. 19. 13:09
 20/21 anonim ***** válasza:
Egy barátnőm mesélte, hogy apukájának minden vágya volt egy fiú. Két házasságból 8 lánya született. Hát van ilyen.
2020. júl. 20. 14:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!