A mai 20-35 év körüli nők mennyire akarnak gyereket?
29 éves vagyok és egy 10 éves kapcsolatban. Nem szeretnék gyereket, de nem zárom ki azt, hogy lehet megváltozik a véleményem. Egyszerűen azt érzem, hogy nekem nem való. Nem tudok otthon lenni, nem tudok sokáig gyerekkel foglalkozni, ha sírnak vagy hisztiznek nem bírom elviselni, a pelenkázástól, szoptatástól, szüléstől undorodom, pedig tisztábban vagyok vele hogy természetes. Szerintem jobb annak a meg nem született gyereknek és nekem is.
Párom azt mondja, hogy ő majd szeretne, de igazából egy kutyával sem tud normálisan foglalkozni, az is mindig át van passzolva nekem, akkor gyerekkel másképp lenne? Nem hiszem... Ő szeret sok időt magára szentelni. Szeret filmeket, sorozatokat nézni, akár egy egész hétvégét is, haverokkal eljárni, ide-oda elmászkálni.
Jelenleg 3 hitel van a nyakunkba hogy talán az életben egyszer lesz egy saját házunk.(innen is puszilom a drága kormányunk, hogy a 10 millás ház ma már 30 körül megy a nagy "segítségüknek" hála) Ha meggondolnám magam valami oknál fogva, akkor 1 hitelre még csak-csak be merném vállalni, de 3-ra nem.
Ami miatt pedig szintén nem vállalnám be, az az emberek, cégek hozzáállása a gyerekekhez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!