Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A mai 20-35 év körüli nők...

A mai 20-35 év körüli nők mennyire akarnak gyereket?

Figyelt kérdés
Több lett a self-entertainment nő? Ki-hogy látja egy társkereső oldalon?

2020. szept. 9. 12:10
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
76%
#20 vagyok, a mostani helyzetemet leírta #17. Nem vagyok most biztos magamban, de félek, hogy megbánom később, ha nem lesz, viszont nincs már sok időm gondolkodni. Barátom továbbra is szilárdan kitart az mellett, hogy akar egy gyereket.
2020. szept. 10. 13:52
 22/24 anonim válasza:
81%
De miért lett mindenki lepontozva?
2020. szept. 10. 19:12
 23/24 anonim ***** válasza:
Saját magamon kívül egyetlen nőt sem ismerek aki ne akarna gyereket.
2020. szept. 30. 11:59
 24/24 anonim ***** válasza:

29 éves vagyok és egy 10 éves kapcsolatban. Nem szeretnék gyereket, de nem zárom ki azt, hogy lehet megváltozik a véleményem. Egyszerűen azt érzem, hogy nekem nem való. Nem tudok otthon lenni, nem tudok sokáig gyerekkel foglalkozni, ha sírnak vagy hisztiznek nem bírom elviselni, a pelenkázástól, szoptatástól, szüléstől undorodom, pedig tisztábban vagyok vele hogy természetes. Szerintem jobb annak a meg nem született gyereknek és nekem is.

Párom azt mondja, hogy ő majd szeretne, de igazából egy kutyával sem tud normálisan foglalkozni, az is mindig át van passzolva nekem, akkor gyerekkel másképp lenne? Nem hiszem... Ő szeret sok időt magára szentelni. Szeret filmeket, sorozatokat nézni, akár egy egész hétvégét is, haverokkal eljárni, ide-oda elmászkálni.

Jelenleg 3 hitel van a nyakunkba hogy talán az életben egyszer lesz egy saját házunk.(innen is puszilom a drága kormányunk, hogy a 10 millás ház ma már 30 körül megy a nagy "segítségüknek" hála) Ha meggondolnám magam valami oknál fogva, akkor 1 hitelre még csak-csak be merném vállalni, de 3-ra nem.

Ami miatt pedig szintén nem vállalnám be, az az emberek, cégek hozzáállása a gyerekekhez.

2021. ápr. 9. 11:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!