Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A mai 20-35 év körüli nők...

A mai 20-35 év körüli nők mennyire akarnak gyereket?

Figyelt kérdés
Több lett a self-entertainment nő? Ki-hogy látja egy társkereső oldalon?

2020. szept. 9. 12:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
63%
2-3 gyereket szeretnénk, de sajnos évek óta várunk az elsőre, közben elmúltak 30 ezért nem tudom, hogy mi fér majd bele. Jó lenne legalább 2 gyerek. Most vagyunk lombik közben.
2020. szept. 9. 13:54
 12/24 anonim ***** válasza:
53%
Nem szeretnék. 22N
2020. szept. 9. 13:56
 13/24 anonim ***** válasza:
64%

Én nagyon szerettem volna fiatalon, de érzem, hogy el fog menni az a vonat. :(. Vagy nagyon későn lesz (35 után), vagy soha nem jön össze eü. okok miatt. El is vagyok keseredve.

24//N

2020. szept. 9. 14:32
 14/24 anonim ***** válasza:
76%
Társ függő. Hanar megismertem a férjem, 18 évesen, és igazából mindigis vágytam gyerekre, de nem akartunk a bizonytalanba gyereket vállalni. Aztán úgy voltam vele, 25 előtt mindenképp szülök. Ez sem jött össze, végül 26 voltam, mikor teherbeestem, akkorra lett saját ház, munka, háttér, stb.
2020. szept. 9. 16:33
 15/24 anonim ***** válasza:
59%
20 évesen a hátam közepére se kívántam volna egy gyereket, de még 25 évesen se akartam. Most 29 vagyok egy olyan kapcsolatban, amiben egyre jobban vágyom rá. Örülnék, ha egy év múlva nekiállnánk.:)
2020. szept. 9. 20:39
 16/24 anonim ***** válasza:
76%

Én olyan 24éves koromig szerettem volna az első gyerekem szülni.

(18évesen dolgozram, szakmákat csináltam, szóval addigra adott lett volna a biztos alap)

Csak aztán exemmel 5év után elváltak útjaim 23éves koromban, pedig már "gyártás alatt" volt a gyerek, így visszagondolva nem bánom, hogy vele nem sikerült.

26voltam, mikor mostmár férjemtől megszületett első fiunk. Kicsit már későnek éreztem. 28vagyok, úton a második babánk.

Több gyereket semmiképp nem szeretnék. (Férjem még egy harmadikat bevállalna)

2020. szept. 10. 08:03
 17/24 anonim ***** válasza:
84%
28 vagyok, lassna 29, stabil házasság és háttér, de egyszerűn nem érzem, hogy vágyok gyerekere, pedig akarok, mert félek attól, hogy megbánom később, hogy nem lett. Olyan 2-3 évet még várok, azán muszáj lesz rávennem magam.
2020. szept. 10. 12:59
 18/24 anonim ***** válasza:
83%
Miért lett mindenki lepontozva, aki szeretne egyszer az életben? Megjelent itt valami antinatalista szekta? :D
2020. szept. 10. 13:02
 19/24 anonim ***** válasza:
34%
Nem, nem, soha. (33, N)
2020. szept. 10. 13:11
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Most 29 vagyok. Világéletemben útáltam a babákat és a gyerekeket, aztán 25 éves korom körül megváltozott teljesen. Az akkori barátommal ez felejtős volt. Szakítottunk is, találtam egy másikat, nála 3 hónap után villant be, hogy tőle akarok gyereket. Néhány hónap után el is mondtam neki, ő is hasonlóan érzett, megállapodtunk, hogy kicsit megalapozzuk a jövőt és belevágunk. Még fogamzásgátlót szedtem, amikor már-már fizikai fájdalmat éreztem, annyira gyereket akartam. Ebben az időszakban kiderült pár dolog a barátomról, hogy más nőkkel is flörtölgetett a kapcsolatunk elején, miközben nekem tette a szépet, hogy ő ilyesmire nem vetemedne, meg nem hazudna, stb. Ekkor összeomlott minden bennem, kételkedni kezdtem magamban is. Már nem szedek fogamzásgátlót, óvszerrel nem is védekezünk. Úgy érzem, hogy elkéstem,de most pont munkanélkül is vagyok, a barátom képmutatását sem hevertem ki, nem tudom mitévő legyek. Szóval szeretnék én is, csak nem úgy alakul..
2020. szept. 10. 13:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!