Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki 30 éves...

Van itt olyan, aki 30 éves kora után találta meg az igazit és alapított családot ?

Figyelt kérdés
A kérdés azokhoz a nő társaimhoz szól, akik hasonló cipőben jártak, mint most én hogy van- e ebből a helyzetből kiút ? Minél idősebb vagyok annál elkeserítőbb a felhozatal és annál jobban megy el a kedvem mindentől ! Egyszerűen sehol se találok senkit akivel legalább egy kávét megihatnék. Társkeresőn nekem a büdös életbe nem volt pozitív tapasztalatom. Már azon gobdolkozom hogy elutazgatom/ elszórakozom a félre tett pénzem aztán fejbe lövöm magam …
tegnap 19:50
 1/8 anonim ***** válasza:
20%

Hát figyi én férfi vagyok és azt látom 6 munkahely tapasztalata alapján,hogy 30 feletti nők akik nem mentek fèrhjez azok általában egyedül maradtak,vagy maximum ilyen olyan kapcsolatban .

Most is ahol vagyok tele van ilyen nőkkel.

Drukkolok neked mert a magány nem jó

tegnap 20:03
 2/8 anonim ***** válasza:
26%
De miért gondolod, hogy a boldogság az a párkapcsolat / házasság / család? Szerintem (házasként és gyerekkel mondom) sokkal boldogabb lehet egy ember egyedül, függetlenként.
tegnap 20:17
 3/8 anonim ***** válasza:
87%

De ha erre vágyik???

Te könnyen mondod ezt mikor neked van.

Én is házas vagyok és gyerekem van és nem mondok neki ilyen hülyeséget .

tegnap 20:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg 54 éves vagyok a feleségem 48 éves. Mi 18 éve jöttünk össze a nejem szülinapi buliján (én voltam az egyik pincér). Azóta van két gyerekünk, közös lakásunk és boldogan élünk.
tegnap 20:26
 5/8 anonim ***** válasza:
27%
Ez nem hülyeség, hanem élettapasztalat. És nem 2 évnyi. Soha nem lesz az boldog (igazán), aki külső tényezőkre helyezi önnön boldogságát. Mert a tényezők változhatnak - és meg is teszik.
tegnap 20:27
 6/8 anonim ***** válasza:
55%
De ez miért gyermekvállalás témakör? Gyerekhez nem kell férj. Normális férfit én se találtam 40fölött se, nemhogy 30. Úgyhogy szültem inkább egyet. A pénzed rá is költheted, nyugi, gyorsabban elfogy, mint véget érne egy wellness hétvégéd 🤣
tegnap 20:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem vagyok ebben a cipőben, de több ismerősöm van, akire nem kifejezetten fiatalon talált rá a boldogság, szóval kva nehéz nyilván, de türelem! Rám is mért sok sz@rt az élet, sokszor akartam én is öngyilkos lenni, vagdostam magam, stb, de aztán megtaláltam a boldogságom, és MINDEN megerte ezért! Én hiszek abban, hogyha valaki nem adja fel, előbb-utóbb rátalál az igazi, majd lesz gyerek, stb. Szerintem mindenkinek megvan a maga keresztje, de ha nem adod fel, felül tudsz majd ezen kerekedni.

Ui.: egyik ismerősöm ugrott most be, 30pár évesen szerintem éppen komoly kapcsolata se volt, majd amikor lett, nem jött össze a gyerek, most meg már vagy 5 gyereke van, vagy talán "csak" 4 😄

tegnap 20:59
 8/8 anonim ***** válasza:

28 évesen lett párom. 32 évesen volt az esküvő. 33 évesen szültem.

A férjem 1.5 évvel idősebb.

tegnap 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!