30 éves férfi vagyok! Önző lennék?
Körülöttem mindenkinek van családja, de valahogy engem ez nem motivál. Kapcsolataim voltak (6 éves is) de sosem éreztem hogy gyereket szeretnék!
Akkor most én egy önző szar ember vagyok? Mer sokan ezt gondolják!
Elsovel egyetértek. Amugy ha nem errol van szo akkor szerintem nem gaz
Miert lenne? Van aki nem akar csaladot nem hinném hogy ezert megkene kovezni valakit.. Inkább ne legyel apa minthogy szar apa legyel
Ha minden ismerkedés elején már közlöd, hogy te semmi esetre sem akarsz gyereket, és minden alkalommal megfelelöen védekezel, akkor magánügyed.
Ha kezdetben ezt elhallgatod, illetve ha besikerül egy gyerek, akkor ragaszkodsz az abortuszhoz, akkor igen.
Az, hogy valaki nem akar gyereket, nem tartozik senki másra, és mindenkinek joga van erre, ez nem önzö dolog!
Persze, önző vagy. De ez nem bűn. Még csak nem is hiba ebben az esetben. Hogy mit "kell szégyelned", azt sajnos a környezeted befolyásolja - a társadalom
De te Ne érezd ettől rosszul magad.
Az, hogy a nőknél eljön az idő amikor vágynak rá ugyan úgy önző vágy.
Miért rendelnéd alá sajátodat?.. Csak azért, hogy megfelelj a választottadnak?
Csak azért ne tedd.
Eljön majd az időd.
Hidd el, egyébként érdemes első sorból megélni az utódfejlesztés projektet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!