Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 30 éves férfi vagyok! Önző...

30 éves férfi vagyok! Önző lennék?

Figyelt kérdés

Körülöttem mindenkinek van családja, de valahogy engem ez nem motivál. Kapcsolataim voltak (6 éves is) de sosem éreztem hogy gyereket szeretnék!

Akkor most én egy önző szar ember vagyok? Mer sokan ezt gondolják!

2020. jan. 10. 19:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
De amúgy pl nemtom, miért kapcsolják ide az önzőséget az emberek,már asszem, több ilyen kérdést is láttam, arra gondolok, hogy igazából az lenne önző, hogyha valaki úgy vállalna gyereket, hogy "megcsinálja", de aztán nem foglalkozik vele, hanem totál elhanyagolja.
2020. jan. 11. 21:08
 12/13 anonim ***** válasza:
*ja meg ha rátukmálná másra, hogy foglalkozzon ő vele, ha akar, de őt nem érdekli, vagy szal tényleg a saját feladatát szándékosan mondaná, hogy csinálja meg helyette egy gyerekkel járó teendőket pl és nem veszi szal ki a részét egyáltalán, és akkor még így helyből több emberrel is önző lenne pl.
2020. jan. 11. 21:09
 13/13 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem vagy önző, ez sokkal korrektebb hozzáállás, mint amit a pasik jó része csinál, hogy ő ugyan akar családot, de amikor rájön, hogy ez nemcsak rózsaszín vattacukor, hanem rengeteg feladat és felelősség, akkor veszi a kalapját és lelép.

Bárcsak több hozzád hasonló lenne...

2020. jan. 12. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!