Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A mai 20-35 év körüli nők...

A mai 20-35 év körüli nők mennyire akarnak gyereket?

Figyelt kérdés
Több lett a self-entertainment nő? Ki-hogy látja egy társkereső oldalon?

2020. szept. 9. 12:10
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
79%
20 vagy 35 nem mindegy...
2020. szept. 9. 12:12
 2/24 A kérdező kommentje:
20 tól 35 közötti nőkre gondoltam.
2020. szept. 9. 12:25
 3/24 anonim ***** válasza:
86%
Szerettem volna fiatalon anya lenni, de a feltételek nem voltak adottak. 30 éves koromban ismertem meg a férjem és utána 2-3 évvel kezdtem el vágyni gyerekre, de mivel a párom majd 5 évvel fiatalabb nálam, így most 35 évesen várom a babánkat aki nemsokára érkezik hozzánk.
2020. szept. 9. 12:34
 4/24 anonim ***** válasza:
58%

24 éves vagyok, mesterdiplomával, pHD képzésen. Nagyon szeretnék gyermeket 3-5 éven belül.

Legtöbb barátnőm is így van a dologgal, csak férfiakat ismerek, akik nem szeretnének gyereket. (Pl az volt párom)

2020. szept. 9. 12:43
 5/24 anonim ***** válasza:
61%
Nagyon nem akartam gyereket 29 éves koromig. Aztán amikor mindenünk meglett (ház, kocsik, külföldi utak stb) kezdtem el vágyni rá mégis. Most várom a második babám. Szóval lehet hogy valaki nagyon nem vágyik rá, aztán hirtelen meggondolja magát. (persze van aki soha) Szerintem manapság bátrabban felvállalják a nők, ha nem akarnak gyereket, bár ez sajnos még mindig nem elfogadott (nem mintha bárkinek is bármi köze lenne hozzá)
2020. szept. 9. 12:49
 6/24 anonim ***** válasza:
57%
Nagycsaládban nőttem fel, nem is volt sosem kérdés, hogy akarok-e gyereket, egyértelmű volt, hogy legalább 3-at szeretnék. Hála Istennek, a férjem is ilyen beállítottságú, bár ő egyke. 4 kislányunk van, 35 vagyok. 😊
2020. szept. 9. 12:50
 7/24 anonim ***** válasza:
37%

21 voltam mikor teherbe estem. 21 évesen is szültem, de pár hónapra rá lettem 22.

Jelenleg egyetemista vagyok.

A volt osztálytársaim fele férjnél van már, s többen közülük várandósak, vagy már megszültek.

Az én férjem 82-es születésű.

97-98as korosztály a környezetemben hamar vállal babát!

- Debrecen

2020. szept. 9. 13:08
 8/24 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem még mindig inkább a nők azok, akik 20-35 között akarnak gyereket, mint az ugyanerre szívből és nem kényszerből hajlandó férfi. Ismerőseim között 1-2 van, aki tudatosan nem vállal babát, a többi csak nem talált még férfit, aki családot is akar. Tehát ha szeretnél családot férfiként, szerintem jóval egyszerűbb helyzetben vagy, mintha nőként szeretnéd ugyanezt.
2020. szept. 9. 13:25
 9/24 anonim ***** válasza:
71%
32 éves vagyok, hasonló korosztályban mozgolódom. 1 volt kolléganőm, aki tudom hogy "gyerekmentes" tehát eltökélten soha nem akar gyereket. A többi ilyen, vagy hasonló korú ismerősömnek vagy van, vagy érkezik, vagy tudom róluk, hogy majd szeretnének családot.
2020. szept. 9. 13:36
 10/24 anonim válasza:
54%

Mindig is azt gondoltam ,hogy fiatalon leszek anyuka és legalább 3 gyermekem lesz,de sajnos nem így lett

25 éves vagyok és parom sincs

Nagyon kétségbe vagyok esve ,30 után már nem nagyon szeretnek szülni

2020. szept. 9. 13:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!