Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek is fiú lehet? 21/l

Szerintetek is fiú lehet? 21/l

Figyelt kérdés

Van egy olyan megérzésem,hogy biztos fiú. Párom szerint lány...

De mondtam neki,hogy 3 fiú tesód van és az összes tesódnak fia van...😆😆😆Azt hallottam vannnak olyan csaladok ahol csak lány vagy fiúk születnek.Nektek van valami hasonló tapasztalatok?

ma 11:04
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
Ennyire ostoba embernek nem kellene gyereket szülni!
ma 11:20
 2/5 anonim ***** válasza:
53%
ez a pfuuubammeg kategória
ma 11:34
 3/5 anonim ***** válasza:
69%

2 nővéremnek 3-3 fia van. Férjemnek battya és fiú unokatesoi. Nekünk 2 lányunk lett.

Itt az a kérdés inkább a józan eszét kitől fogja örökölni a gyerek, a kérdés alapján nem tőled, az biztos.

ma 11:54
 4/5 anonim ***** válasza:
53%
Jajj, neked még az iskolapadban a helyed!
ma 12:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Apukám hárman vannak testvérek, mind fiúk. Három lánya és egy fia született. Viszont van egy ismerősöm, akik úgyszintén hárman vannak fiú testvérek és egyiküknek szinten 3 fia lett, másikuknak kettő. Lehet találgatni, mi az ok, de nem érdemes, bármi állhat a háttérben, de egyáltalán nem függ ettől szerintem.
ma 13:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!