Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért nem akarnak egyre...

Miért nem akarnak egyre többen gyereket?

Figyelt kérdés
Az én ismerősi körömben 3 nő is van aki nem akar,pedig anyagiak rendben vannak,jó munkahely és 30 körüliek!
2020. szept. 3. 18:49
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Amit leírtak a kommentelők, pont azért nem.
2020. szept. 12. 12:39
 22/28 A kérdező kommentje:
Pedig mást se hallok a gyerektelen emberektől ,hogy nekünk könnyű 😀😀😀😂csak a gyerekkel kell otthon lenni .Nem értem...
2020. szept. 12. 12:44
 23/28 anonim ***** válasza:
77%
Mindenki ugyanazt a sablon szöveget nyomja, hogy milyen jó meg nem tudnák gyerek nélkül elképzelni az életüket. Persze akinek volt egy sivár céltalan unalmas élete annak biztos jó hogy van miért felkelni bár egy kutyával ugyanezt el lehet érni és azzal még egyszerűbb az élet. De hát sokan vannak akik megbánják csak erről nem lehet beszélni mert tabu téma.
2020. szept. 12. 12:54
 24/28 anonim ***** válasza:
81%

Ha még aktuális a téma, csatlakozom azokhoz akik nem akarnak gyereket.

Hát jelezném hogy én sem.

Minek?

Sokan azért vállalnak gyereket, hogy a Gyest, a Gyed, meg a családipótlékot feltudják venni. Gondolok itt a cigányokra. De egyre jobban azt tapasztalom a környezetembe, hogy a Magyarok is pontosan ezt csinálják.

Ha meglátok egy gyerekes anyát, nem az jut az eszembe hogy milyen jó neki stb. Hanem mert lenézem, mivel jó magam gyűlölöm a gyerekeket. Ha gondolod leírom hogy miért.

2020. szept. 12. 13:04
 25/28 anonim ***** válasza:
14%
Mert félnek, hogy úgy járnak, mint a szüleid.
2020. szept. 20. 12:29
 26/28 anonim ***** válasza:
82%
Én is ismerek olyas valakit akinek van gyereke. A nő boldog (kiegyensúlyozottnak tűnik) a Férfiról ez már nem mondható el. Látszik a férfin hogy az egész párkapcsolat és a gyerek csak nyűg. Szerintem megbánta hogy van gyereke, meg párkapcsolata. Legalábbis amikor egyik se volt neki, akkor jobb állapotba volt. Most meg már tisztára megváltozott.
2020. szept. 23. 22:38
 27/28 anonim ***** válasza:
60%
Mert sok betegseg, gyilkossag, es haboru.
2022. jan. 30. 11:38
 28/28 Nikolett6 válasza:
52%
Elmebetegek vagytok! Jobb is ha nem szültök! Benneteket se kellett volna! Anyátok jobb lett volna ha lenyel, bár biztos egész életében bánta, hogy nem ezt tette, ezért lettetek ilyenek!
2023. febr. 20. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!