Ha nem találok gyerekfelügyeletet akkor nem marad más csak a tp vagy felmondás? Nincs erre valami önkormànyzati segítség?
Figyelt kérdés
Elég nagy bajban vagyok emiatt ,szabadság a vírus miatt már egy nap sincsen. Egyedül nevelem, nincs segítsègem csak minimális.2020. aug. 23. 10:04
61/68 A kérdező kommentje:
64 Nem irt vissza 😟
2020. aug. 23. 12:51
62/68 A kérdező kommentje:
Válaszolt sajnos nem vállalja mert több programjuk is van a héten és nem szeretne oda mást is vinni magukkal.
2020. aug. 23. 13:34
63/68 anonim válasza:
Közeli nagyvárosban napközis tábor?
Nálunk több játszóház is csinál ilyet.
64/68 anonim válasza:
Ügyeletes ovi nincs a zárás alatt? Az önkormányzatot kéne felhívni, persze vasárnap ez nyilván nem opció... Apuka marha jófej, hogy vasárnap mondja le a másnaptól kezdődő felugyeletet. Én biztos felhívnám, hogy ha már el nem viszi, a megoldásban segítsen valahogy, mert te nem tudsz otthon lenni és mivel most nála lenne, de ő nem tud vele lenni, ő is keressen valahol felügyeletet. Ha csak egy vagy két napra, akkor annyira, az is több, mint a semmi.
65/68 anonim válasza:
Ennyi érthetetlent.. Gondolom mind városiak vagytok akiknek hihetetlen ha falun csak 1 óvóda van és arra a 2 hét zárvatartásra ami általában augusztus utolsó 2 hete nincs ügyelet.. Nincs napközi se semmi..
Én sem szívesen hagynám vadidegenre a gyermekem amíg dolgozom.
66/68 A kérdező kommentje:
Bocsánat Hoyg eltuntem megoldódott így megyek dolgozni csak késéssel mert at kell vinnem szomszédos településre de ott elvállalta egy volt kolleganom.
Igen sajnos bármilyen hihetetlen ,nagyközség és egy db óvoda van összesen. Ami felújítás miatt zárva.
2020. aug. 23. 16:00
67/68 anonim válasza:
Jajj, nehogy elhiggyétek már ezt a kamut. Csak nyifog itt össze-vissza. Egy igazi anya nem ilyen.
68/68 A kérdező kommentje:
67 Ha te lennél ilyen helyzetben jó képet vágnák hozzá? Barkinek lehetnek problémái!!!
2020. aug. 23. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!