Van erre jó indok?
Olvasd el a szerződésedet. Biztosan benne van, hogy hogyan és milyen esetekben lehet felmondani.
Pl. hogy elköltözöl másik városba, az elég jó indok szerintem.
A szüleidnek sajnos igaza van. Emiatt nem rájuk kell haragudnod szerintem. Tudom milyen érzés, én is dolgoztam egyszerűsített foglalkoztatásban néhány hetet megalázóan alacsony fizetésért, amíg nem találtam normális helyet.
Nekem kifejezetten sz*r érzés volt, hogy kevesebbet keresek, mint egy közmunkás, pedig diplomám volt. Hányingerem volt a cégtől és utáltam az egész munkát is. Nem azért, mert olyan rossz lett volna az, egyszerűen csak nem motivált semmi. Sőt...
Szánalmas diplomával ilyen fizetésekért dolgozni. Ennyiből képtelenség eltartani magad egyedül, pályakezdőként. Erre rájöhetne már végre nagyfőnökünk is...
Én simán a főnököm elé állnék és elmondanám neki, hogy sajnos ennyi pénzből a továbbiakban már nem tudsz megélni, mert a szüleid megvontak tőled mindennemű támogatást. Ha normális, akkor ezt meg kell értenie. Ha nem normális, akkor meg úgy is mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!