A nőknek komolyan az indok a házassághoz és a gyerekvállaláshoz, ogy "x évesek vagyunk"?
A férfiak máshogy gondolkodnak, mint a nők. Több idejük van a gyerekvállalásra (bár elég viccesen néz ki, mikor egy papa korabeli férfi meg a gyerekéért :D ), másik, hogy hamarabb el tudják képzelni az életüket gyerek nélkül.
A párod (ugyan nem írtad le hány éves), de nyíltan megmondja mit akar. Ha Te nem ugyanúgy gondolod, akkor ne húzd az idejét, neki nincs annyi, mint neked, ne legyél önző. Vagy add meg neki amire vágyik, vagy lépj le és keress olyan nőt, aki még, vagy egyáltalán nem vágyik családra.
Ez ilyen egyszerű!
Igen, hiába fejlett az orvostudomány, a környezetemben látom, hogy sok nő aki 40 évesen akart belevágni a gyerek-témába, már nem tudott teherbe esni, ezért a kérdésre a válasz: sajnos tényleg be van határolva, hogy X éves korig nem árt lépni... A csavar meg annyi benne, hogy hja, a pasi még nem akarja, de mikor később már igen, viszont a nő addigra "túlkoros" lesz, akkor mi van? Hiába akar, ha a nő nem tud... Akkor lecseréli egy fiatal csajra, a nő meg szépen eltöltötte várakozással az életét, és a végén jól pofára esett?
Egyébként egyetértek veled, hogy ha egy pasi nem akarja, akkor nem szabad rákényszeríteni, viszont néha bele kéne gondolni a másik helyzetébe is, nem mindig csak a magunkéba.
Igen..
Persze azon felül, ha erre egyébként is vágyik az emebr ( van olyan, aki soha nem vágyik)
A nőknél az idő sajnos fontos tényező..30felett divatos mostanság szülni,mholott biológiailag az már nem annyira ideális idő, később meg megúgysem, sőt egyre nehezebb teherbeesni.
Valahol érthető, manapság ritkan állapodik meg az ember 20 éves kor körül..
A korral a sperma minősége is romlik.
Mellesleg én nőként sem értem a "ne rabold az időmet" dolgot. Ha valakivel boldog vagyok, gyűrű nélkül is az vagyok, és a boldogságot nem nevezném "időrablásnak".
Lehet értetlenkedni, de én is többször láttam már azt a jelenséget,hogy a pasas húzza a komoly dolgokat, aztán amikor a nőnek már nem lehet gyereke akkor jut eszébe, hogy mégis kéne. Aztán egyszerűen lecseréli egy fiatalabbra a nőnek meg se gyerek, se pasi.
Egyébként akinek fontos a házasság az nem fog várni. Számomra az a furcsa ahol két ember szereti egymást és az egyiknek fontos a házasság akkor a másik miért nem akarja ezt megadni neki.
engem is ezzel hülyítettek, hogy majd később, még pár év, utána meg megcsalt kidobott, elment vele 5 évem az életből, meg ha hozzáteszem az exvőlegényem is, ugyanígy időhúzás, én meg hittem, az meg mondvacsinált indokkal lépett le, szóval 10 év minusz
nekem több férfi nem fog ilyen mondani, hogy majd, vagy igen vagy nem, ha nem, akkor pá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!