Mi jár azoknak a nőknek a fejében, akik családos férfire nyomulnak?
1. Ha egy nö ír egy férfinek, akkor még nem akarfeltétlen töle valamit ilyen téren.
2. Egy JÓ kapcsolatba nem lehet "belemászni"
3. Ha meg netán tényleeg ki akarna vele kezdeni a nö, akkor még mindig a férfin múlik, hogy belemegy-e, a normálisabb ennyitöl nem lép félre (még többtöl sem)
"ha neki sz.r másiknak is legyen az alapon."
Hàt persze, és ugy gondolják,már ugyis unja az asszonyt.....
Off.Melyik közösség ez,priviben megirnád?
"1. Ha egy nö ír egy férfinek, akkor még nem akarfeltétlen töle valamit ilyen téren."
Ez nagyon tetszik! Ettől függetlenül nekem pont ellentétes a véleményem kérdező.
Nem mindegy, miért ír a nő? Gondolja, hogy el lehet csábítani a férfit.
Ha a férfi kapható rá, azt a nő megérzi. Nekem is volt olyan tanárom, aki 30-as volt, házas, kisgyerekkel, de a diákoknak sírta el, mennyire elege van az elcseszett életéből.
A környezetemben elég sok férfinak rossz a házassága, ez leginkább a 40+ korosztályra jellemző, akik huszonévesen házasodtak. Van nő aki nem azért megy rá a nős pasira, mert családos, attól még a férfi ugyanúgy férfi, ha házas, ha nem. A férfin múlik, hogy bele megy-e a nő kis játékába, azt gondolom, hogy egy harmonikus házasságot nem lehet tönkretenni, akárhogy erőlködik a harmadik, vagy akármilyen vonzó, csinos stb.
Amelyik férfi hagyja a nyomulást, azt jobb is ha viszik. De a környezetemben lévő tapasztalatok alapján elég sok nős férfi hagyja a nyomulást.
Én sok mebernek írok, de a legtöbb esetben nem lényeg, hogy férfi vagy nö, hanem hogy értelmesen el tudunk-e beszélgetni.
A nös férfiak semmiben sem különböznek ilyen szempontból a nötlenektöl, a férjes nöktöl vagy egyedülállóktól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!