Mi jár azoknak a nőknek a fejében, akik családos férfire nyomulnak?
Több dolog lehet:
1. tetszik neki a férjed/vőlegényed (bocs, nem egyértelmű, talán átsiklottam valami felett)
2. keresztbe akar tenni veled valamiért
3. poénosnak tartja
4. kihívásnak tartja
Jaj, nagyon szánalmas, hogy anyucinak kell írnia. Olyan, mintha pórázon húznád vissza a férjed, aki szaladna a punciszagra.
Le kell tiltani, hogy ne kapj tőle több üzenetet. Biztos le lehet.
Próbáljon nálam nyomulni bárki, ha én azt nem akarom!
Ha harmonikus, boldog kapcsolatban élek, akkor max válaszolok, hogy bocs, de részemről nem ok a dolog. Olyan meg nincs, hogy valakit nem lehet lerázni, ha én azt akarom. Olyan van, hogy a pasi élvezi a dolgot, és nem akarja. Nőként pedig nem röhögtetném magam azzal, hogy féltékeny fúria módjára ráugrok arra, akinek megtetszett a párom. Felnőtt ember, intézze el maga. Igaza van annak a hsz-nak, aki azt írta, te a párodban nem bízol.
Oké, vannak ilyen nők, ez van. De min kell ennyire kiakadni, én azt nem értem? Ha bízol a párodban, hol a probléma?
A megcsaláshoz nem elég ennyi, mindkét félnek akarnia kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!