Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik azt tanácsolják a nőknek,...

Akik azt tanácsolják a nőknek, hogy lépjenek ki a rossz házasságukból, mert egyből jön majd egy másik, sokkal normálisabb férfi, ezt a kijelentést mire alapozzák?

Figyelt kérdés
Honnan olyan biztosak benne, hogy a következő nem lesz ugyanolyan rossz, vagy még rosszabb? Itt úgy tűnik ezen az oldalon, hogy csupa pozitív példa van, de én nem hiszek ebben. Normális férfit találni nagyon nehéz. Talán nőt is.
2014. nov. 1. 22:03
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
95%
Normális esetben egy szar kapcsolatból magunk miatt kell kilépni, akár jön jobb akár nem. Onnantól kezdve nyilván az adott személyen múlik milyen párt választ magának, a lehetősége megvan a jobbra.
2014. nov. 1. 22:09
 2/23 anonim ***** válasza:
76%
Atok tanácsolják ezt, akik maguk is rossz házasságban élnek, de nem lépnek ki. Ez egy tipikus kapcsolatfüggő válasz. Lépj ki egy jobb kapcsolatba, mert kapcsolatra mindenek fölött szükség van. Egy ilyen ember nagy valószínűséggel egy hasonló kvalitású kapcsolatba fog lépni legközelebb is.
2014. nov. 1. 22:10
 3/23 anonim ***** válasza:
89%

Bár én még nem adtam ilyen tanácsot, de tapasztalatom van ebben. Én rossz házasságból léptem ki, és nem sokáig voltam magányos elvált anyuka. Hamarosan megismertem a második férjemet akihez viszonylag korán hozzá is mentem. Idén ünnepeljük a 14-dik házassági évfordulónkat, és soha 1 perce sem bántam meg, hogy meg mertem tenni a lépéseket.

Nem kell elhinni a történetet, de hidd el van ilyen. Az ember egy rossz házasság után szerezz annyi kapcsolatot, hogy tudja neki még egyszer nem kell olyan. Arról nem is beszélve, hogy a válás amikor véget ér, ad egy jó nagy adag önbizalmat is a nőnek, főleg ha a volt férj elnyomta őt évekig.

2014. nov. 1. 22:11
 4/23 anonim ***** válasza:
89%

Azt ne hidd el, hogy egyből jön, de ha független vagy érzelmileg végre egy rossz kapcsolat után simán jöhet egy sokkal jobb. Majd.

Aki nem független érzelmileg, és azonnal akar másikat jobbat, az könnyen bebukja valóban.

2014. nov. 1. 22:11
 5/23 A kérdező kommentje:
3/4, hol ismerted meg a 2. férjed?
2014. nov. 1. 22:14
 6/23 anonim ***** válasza:
91%

Igen főleg ha a nő màr idegroncs lehet nem épp ismerkedni akar :(

Meg ha egy volt férj àllandóan a nyakukra jàrna fenyegetőzne..

meg ha van gyerek vagy gyerekek még nehezebb a pàrtalàlàs..

Én is kilépek egy rossz hàzassàgból nem szàmìt ha egyedül is maradok de egy idegbeteg férjem van aki mellett csak leépülök..àllandóan fenyeget hogy öngyilkos lesz ..ezek nem jötgek be akkor elveszi a gyerekeim megalàz màsok előtt de most csak megölni akar elvàgni a torkom ha vàlni merek..

mondta utàl-én is de vàlni nem akar a tulajdonànak tekint..boldog??nem hinném. Két vagy 3éve nem volt köztünk szex elle tétes műszakba dolgozunk elkellett vàllalnom az éjszakàt mert mondta ő nem melozik most tartsam el én a csalàdot stb. gyesen gyeden voltam mondta egy senki vagyok semmi se az enyém itthon meg eltattott vagyok..-ilyennek szültem gyereket..màr szànalom sincs ami miatg itt maradnék..màr a gyerekeim apjaként se tisztelem..életveszélyesen fenyeget azt mondja bizonyìtsam be majd kiröhög a bìrósàgon :(..

2014. nov. 1. 22:16
 7/23 anonim ***** válasza:
94%
Nem értem a kérdést. Inkább legyek egyedül x ideig, mint hogy egy rossz kapcsolatban éljek.
2014. nov. 1. 22:19
 8/23 A kérdező kommentje:
A rossz relatív, nem? Mi van, ha utána még rosszabb jön?
2014. nov. 1. 22:25
 9/23 anonim ***** válasza:
82%

Én egyszer azt írtam meg, hogy már nem vagyok szerelmes a férjembe, akit 7 éve ismerek, de amúgy nagyon jól élünk, nincs közöttünk ellentét, foglalkozunk egymással. Kapásból jöttek a válaszok, hogy váljak el, mert biztos jön majd a szerelem..... Meg, hogy az igaz szerelem nem múlik el....

Akkor lehet én vagyok a kivétel, mert nálam ez már többször előfordult...

2014. nov. 1. 22:27
 10/23 anonim ***** válasza:
95%
Basszus, ha még rosszabb jön? Akkor abból is kilép. De mielőtt valaki belemegy egy kapcsolatba, ismerje meg a másikat normálisan.
2014. nov. 1. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!