Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik azt tanácsolják a nőknek,...

Akik azt tanácsolják a nőknek, hogy lépjenek ki a rossz házasságukból, mert egyből jön majd egy másik, sokkal normálisabb férfi, ezt a kijelentést mire alapozzák?

Figyelt kérdés
Honnan olyan biztosak benne, hogy a következő nem lesz ugyanolyan rossz, vagy még rosszabb? Itt úgy tűnik ezen az oldalon, hogy csupa pozitív példa van, de én nem hiszek ebben. Normális férfit találni nagyon nehéz. Talán nőt is.
2014. nov. 1. 22:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
54%
Személyes tapasztalatra.Soha nem szabad bent ragadni egy rossz házasságban,kapcsolatban,annál még az egyedüllét is sokkal-sokkal jobb,és idővel igenis lehet találni megfelelő társat.
2014. nov. 1. 22:40
 12/23 anonim ***** válasza:
51%
11. Ámen.
2014. nov. 1. 23:00
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező kommentje:

3/4, hol ismerted meg a 2. férjed?

Munkahelyen ismertem meg a férjemet. Már régebben is kollégák voltunk de a rossz házasságom miatt állandóan magam alatt voltam, és az volt a fontos, hogy munka után rohanjak haza, nehogy gond legyen ha kések..

Amikor elegem lett (bizony nekem is többen tanácsolták, hogy merjek lépni, mert lassan már saját gondolataim nem lesznek) beadtam a válópert. Hazudnék ha azt mondanám, hogy könnyű volt. Nem volt az. De amikor elindítottam az egész ügyet már tudatosan készültem rá. Titokban már tettem félre pénzt a fizetésemből. Albérletbe mentem, és több hónap után végre elváltunk. A kollégáim, családom, barátaim szinte rögtön észrevették a változást. Mivel egy hatalmas nyomástól szabadultam meg, sokkal életvidámabb, magabiztosabb lettem, és végre volt idő magamra is. Így néha elmentem kollégákkal szórakozni egy kicsit, néha beültünk inni/ beszélgetni. Ekkor vettem észre, hogy a második férjem milyen vidám ember, mekkora humora van, és ami a lényeg. A nőket nem alattvalónak, hanem egyenrangú félnek tekinti. Azt, hogy fiatalabb volt nálam nem sokáig zavart.. Még ma is jókat nevetünk, még ma is meg tud lepni apró ajándékokkal, (és ehhez neki nem kell ünnepnap). Életem legjobb döntése volt. Úgy látszik vannak emberek akinek több próbálkozás kell míg megtalálják a lelkük másik felét.. Nekem második alkalommal sikerült.

2014. nov. 1. 23:12
 14/23 anonim ***** válasza:
77%
Gratulàlok!!Nekem is kolléganőm maradt egyedül..mondta nem kell depizni ilyenkor kell legjobban kinéznie egy nőnek nem depizni a múlton..2hét màr volt lett pasija..egy lànya van meg a pasinak is egy és màr eggyütt mennek négyesbe moziba vàsàrolni.nekem mondjuk korai egy friss kapcsolatot a gyereknek bemutatni àltalàba akkor szoktàk ha màr biztos hogy hosszu tàvba gondolkodnak
2014. nov. 1. 23:48
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
A rossz házasságnál a semmilyen házasság is jobb. A semmilyen házasságból meg el lehet jutni egy jó házasságba.
2014. nov. 2. 00:03
 16/23 anonim ***** válasza:
20%

Nagyon jó kérdés!!!

Igen, ezen az oldalon könnyen tanácsolják egyesek, hagyd ott, jobbat érdemelsz...stb.

Lehet hogy fiatalon, gyerek nélkül,nagyvárosban, könnyen ismerkedik, talál az ember másik társat....

Aki még közel se biztos, hogy jobb lesz mint az előzővolt.Hiszen sokszor évek e, mire igazán megismerik egymást.

+30-40-50 felett, gyerekkel, kisvárosban,falun nagyon kevés lehetőség marad, aki egyedülálló, tetszik is, el is fogadná a gyereket, odaköltözne hozzád...Sokszor a különböző lakóhely meggátolja a kapcsolatot, mivel egyik se akarja elhagyni az eddigi életét,házát,munkahelyét.

Szóval nem egyszerű ez.

Én megjavítottam az ellaposodott, szinte menthetetlen hosszú házasságomat inkább:)

Semmi kedvem nem lenne 40-50 körüli pocakos, kopaszodó férfiakkal lefutni a kötelező köröket ismerkedéskor, akiről később kiderül, hogy részeges, nőcsábász, vagy egyéb rossz szokásai, tulajdonságai vannak.

Összegezve.Lehet,hogy jönni fog jobb a réginél, de nem biztos.Mérlegelni kell az esélyeket, és annak fényében dönteni, megjavítható-e még a házasság, vagy nem érdemes több energiát fektetni bele, mert még egyedül is jobb,mint vele!

2014. nov. 2. 07:50
 17/23 anonim ***** válasza:
86%
Mi is próbáltuk rendbe tenni a házasságunkat,de nem sikerült,amikor azt hittem,hogy na most jó,akkor derűlt ki,hogy sutyiban tovább műveli a hülyeségeit.Én léptem 37 évesen két gyerekkel,hihetetlen módon,szinte rögtön,teljesen váratlanul találkoztam a mostani férjemmel,aki 7 évvel fiatalabb nálam ráadásul.Teljesen más ember mint a volt férjem,nem is értem mit kerestem az ő oldalán olyan sokáig.
2014. nov. 2. 09:07
 18/23 anonim ***** válasza:
Ja,és a lényeget nem írtam,Ő 250 km-re lakott tőle.Egy 3. városba költöztünk össze,Ő 150 km-t én 320-at költöztem.
2014. nov. 2. 09:26
 19/23 anonim ***** válasza:
93%
Mindenki úgy él ahogy akar. Ha de imádsz egy rossz házasságban lenni, akkor miért lépnél ki? Ha meg nem jó, akkor miért kell úgy hozzáállni, hogy csak rosszabb lehet? Egy normális ember inkább van egyedül, mint egy rossz házasságban, ahol nem boldog, nem? Ezt a kifogást tipikusan az önámító, kapcsolatfüggő, gyáva emberek szájából szoktam hallani akik nem mernek kilépni a sz*rból. Önbecsapás.
2014. nov. 2. 10:47
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak azért érdemes kilépni egy rossz házasságból, mert jöhet majd más, hanem azért is, mert minek bennmaradni a rosszban? Viszont normális férfival úgy van esélye megismerkedni, ha már elváltál.
2014. nov. 2. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!