Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik azt tanácsolják a nőknek,...

Akik azt tanácsolják a nőknek, hogy lépjenek ki a rossz házasságukból, mert egyből jön majd egy másik, sokkal normálisabb férfi, ezt a kijelentést mire alapozzák?

Figyelt kérdés
Honnan olyan biztosak benne, hogy a következő nem lesz ugyanolyan rossz, vagy még rosszabb? Itt úgy tűnik ezen az oldalon, hogy csupa pozitív példa van, de én nem hiszek ebben. Normális férfit találni nagyon nehéz. Talán nőt is.
2014. nov. 1. 22:03
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Ezzel az a baj, hogy általában a rendes pasiknak nem kell a jó, a normális nőknek tehát nem jut boldog kapcsolat, mi nem kapunk meg mindent. Én évekig próbáltam boldog kapcsolatpt kialakítani, igyekeztem jól választani, mégsem viltam elég rossz:( Most olyan házasságban élek, ami éppen jó, langyos állóvíz, nem szeretem úgy ahogy kellene....de ő nem iszik, nincs képben a hájas exe, nem k...zik, nem bánt, nem szemétkedik. Ezzel kell beérnem. Azonkívül elviseljük egymás dilijét, ha kell nagyon össze tudunk tartani:)

De igazán boldog nem vagyok.

De igaz szerelem már nem lesz, volt, de a 100 tonnás exe jobb volt neki mint én...

Úgyhogy marad ez:)

2015. febr. 19. 09:01
 22/23 anonim ***** válasza:

az első nekem is rossz volt.

ahogy vége lett sírtam sokat, életem legrosszabb időszaka volt

de nyolc hónappal később megismertem a mostani párom. és igen milliószor jobb mint az előző.

nem lehet tudni hogy lesz, de utólag azt mondom, hogy inkább legyen valaki egyedül, mint egy rossz kapcsolatban.

és másodjára az ember általában jól dönt.

lehet gyanakvóbb leszel már, és kezdetben kevésbé bízol majd a pasikban. de túl kell esni ezen. első lépés hogy ne ragadj benne egy kapcsolatban mert félsz hogy nem találsz már senkit .

2015. márc. 19. 19:07
 23/23 anonim ***** válasza:
Inkább élek évekig egyedül vagy keresek alkalmit minthogy eljátsszam a szarfoszarban a boldog feleséget barátnőt, ahol már a másik jelenlététől is elhányom magam,nem h lefeküdjek vele mert kötelességem....
2018. dec. 7. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!