Ha nem találok gyerekfelügyeletet akkor nem marad más csak a tp vagy felmondás? Nincs erre valami önkormànyzati segítség?
17 Nincs szabadság meg lett mondva a vírus miatt már fizetés nelkulit is vettem ki. Nem tehetem meg,hogy kirúgjanak.
Szomszédok dolgoznak. Van egy ovis társa aki jo lehet csak nemtudom 3 saját mellé bevállalná e ,tudok fizetni valamennyit érte. Csak olyan kínos.
Kérdező, azért ezt enyhén szólva te hisztized túl.
1. Bébiszitter neked nem jó, mert idegenre nem bízod. Pedig más is ezt teszi, és láss csodát, semmi gond nem lesz.
2. Minden településen kell lennie ügyeletes óvodának, ahova egy ötévest be kell, hogy vegyenek. Nálatok is biztosan van ilyen, csak te erre is kifogásokat találsz.
Azért elmondom, hogy a felmondás sem úgy működik, hogy közlök, hogy na hát én holnaptól nem jövök... Szóval ne drámázz itt, arról már úgyis lecsúsztál, te tudja is mindenki, hogy ha egyedül nevelsz egy gyereket, nem fogsz pattogni meg felmondani.
Hiszti helyett tényleges megoldást keress inkább. Most egyelőre te itt csak panaszkodsz.
22 Nemtudom mi a kifogása, SMS-ben közölte hogy nemtud jönni a gyerekèrt.
23 Faluban lakunk nagyközség papíron
24 Idegenre nem bízom ez 100%. Lelke rajta aki így tesz ,ezt én nem merném meglépni. Egy Facebook hirdetesbol te ki ismersz valakit annyira,hogy rábízd a gyereked? Meg ajánlás után szokták de itt nem is megy annyira ez a babyszitter téma valahogy megoldják családon belül.Általában énis megoldom családban de most nem sikerül.
Létezik azonnali hatályú felmondás és az igen,úgy működik, hogy nem jövök holnaptól és kész. Sajnos volt szerencsém egy ilyet már végigcsinálni így tudom. De nekem is kell a pénz mert abból élünk,ezért utolsó esetben akarok csak felmondani.
Mondjuk egyedülálló anyaként evidens, hogy van egy fix bébiszittere az embernek.... Nem az utolsó pillanatban kell kapkodni.
Ha nagyközségben, faluban élsz, akkor kb mindenkit ismersz. Megkérdezed a szomszéd Juliskát, meg a Katikát, meg a többit, hogy tudnak e egy hetet vigyázni a gyerekre x összegért.
"Létezik azonnali hatályú felmondás és az igen,úgy működik, hogy nem jövök holnaptól és kész."
Nem egészen. Az azonnali hatalyu felmondásnak meg vannak a torvenyi feltételei és az, hogy te nem tudod megoldani a gyerek felügyeletét épp nem az. Ha pedig nem megfelelő indokkal leped meg, munkaügyi pert akasztanak a nyakadba és horribilis összegre perelnek
#26: Akkor sms-ben írd vissza, hogy márpedig elviszi, mert az állásod és a GYEREKE megélhetése múlik rajta. Ennyire ne legyél már csicska, hogy kicseszik veled az exed, te meg kirúgatod magad.
Ha ennyire nem számíthatsz senkire, akkor állj a sarkadra, mert lesz még szünet bőven, mire a gyerek betölti a 18-at. Most ezt a hetet megoldod táppénnzel, és kész. Megmondod a főnöködnek, hogy valami hányós vírus.
Közben elkapod az exed grabancát, hogy többet ne szórakozzon ilyennel, mert a gyerekének nem lesz fedél a feje felett. Kinek lesz jó?
Arra meg kezdj lelkiekben készülni, hogy így is ki fognak rúgni, mert a legtöbb helyen nem tűrik sokáig, hogy állandóan otthon vagy a gyerekkel táppénzen. Lesz őszi szünet, téli szünet, és lesz tényleg beteg is. Még lehet, hogy újra lesz karantén is. Előre készülj fel, hogy ilyen esetben legyen kit ugrasztani, aki bevállalja a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!