Ha nem találok gyerekfelügyeletet akkor nem marad más csak a tp vagy felmondás? Nincs erre valami önkormànyzati segítség?
30!
A láthatás jog és nem kötelesség. Irhát ilyet az apának, csupán értelme nincs. Pláne, hogy nem tudjatok miért nem viszi el. Ő is dolgozik am és eleve 2 nap szabadsággal kevesebbel rendelkezik, plusz gyapra se mehet.
29 Semmilyen következménye nem volt ,őszintén állásom lehet másik de a gyerekem sorsa múlik rajta akkor biztosan nem őt fogom hàtrébb rangsorolni.
30 Amikor ovi/suli szezon van nem ennyire vészes a helyzet, mert előre tudom. pl tesom is szokott segíteni de előre be kell írnia a szabadnapokat meg egymás közt cserélnek. Így meg,hogy az exférjem megígérte ez is megvolt szervezve de átvágott.Ha felhívom akkor max elküld anyámba de attól még felügyelet ugyanúgy nem lesz.
"29 Semmilyen következménye nem volt ,őszintén állásom lehet másik de a gyerekem sorsa múlik rajta akkor biztosan nem őt fogom hàtrébb rangsorolni."
Heh? Ha már felmondtál, mi a kérdés? Amúgy jó ez a gondolkodás, biztos sikerülni fog a semmiből megélni, de te tudod.
"Létezik azonnali hatályú felmondás és az igen,úgy működik, hogy nem jövök holnaptól és kész."
De szép munkaügyi per lenne ebből.
37 Még nem, de ha végszükség van nyilván ezt fogom tenni. Az orvos hogy fog hozza állni és az egyik anyuka ismerős még nem irt vissza az üzenetekre.
Az is jó gondolkodás ,hogy ha az egész keresetem a babyszitternek adom akkor ugyanott vagyok vele?!!!
39 Van segítségem , meg ezért van az óvoda hogy napkozben ott van.
De ha exem lemondta utolsó pillanatban már nemtudok kit ugrasztani.
Aki azt mondja per lesz az gondolom volt ebbe a helyzetben és a melot választotta?!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!