Mennyire korlátozod a nagyszülői elkényeztetést?
Nem tudom kell-e korlátozni egyáltalán. 20 hónapos fiam ha ott van náluk, 4 fajta nassolnivalót kap, meg sokszor mindenféle alkalom nélkül játékot, amit csak tönkretesz, mert nem is neki való.
Örülök, hogy szeretik, de soknak tartom, és félek később nem lesz jó vége. Megsérteni nem akarom anyósomat, de a gyereknek szerintem bőven elég ha játszik vele, élményeket gyűjtenek együtt.
Ti mit gondoltok erről?
"20 hónapos fiam ha ott van náluk, 4 fajta nassolnivalót kap,"
Ez már szerintem elég ok, hogy szükség legyen korlátozni.
Nálunk anyám tudja meddig mehet el édesség szempontjából,mert tudja,hogy nem szeretem ha rengeteg a nass mert elmegy a kedve a rendes kajától,szerencsém van,mert 4-en vagyunk testvérek,mi sem lettünk túltömve,még akkor se ha húsvét vagy mikulás van/volt.
Viszont Apukám az aki engedékenyebb ezekre,ő mindig bevásárol az unokáknak egy rakat nasst,amióta rászoltam,hogy ha evett akkor lehet 1-et adni neki.
Megértette,de azért néha még bepróbálkozik,hátha engedem.
Havi 2x-3x látjuk,de akkor se szeretem ha édességet eszik,megengedem itthon a nass evést mértékkel,de inkább gyümölcsöt és zöldséget szeret jobban enni.
Anyukám is azt ad neki.
3,5 éves a lányom,unokaöcsém is ugyan annyi.
23/23-as vagyok.
Azt elfelejtettem írni,hogy a tekintélyemet nem ássak alá a gyerek elött se a háta mögött,megértőek főleg mivel anyukám példáját követtem ezekben,mindkettőnek el lett mondva hogy mikor mit lehet és mik a szabályok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!