Mi a véleményetek erről a GYES-en lévő anyukáról?
Nekem kb az ami neked is.
Az ilyet nem is kell sajnálni, de megvetni sem. Ki tudja milyen élete volt. Lekoptatni meg úgy tudod, hogy maradsz annál a témánál amiről beszéltetek és nem adod alá a lovat. De valószínűleg sem megváltozni sem érteni nem fog a szóból. Ha nagyon zavar, próbáld meg elkerülni. Én az ilyet szó nélkül ott hagyom. Nem szeretem, nem a rokonom hogy bárkinek is bármit el kelljen türnöm. Ha valami nem tetszik változtass rajta.
Nem is voltam hajlandó végig olvasni...
Te miért foglalkozol más életével? Ne hallgasd meg ha nem akarod, de ugye belátod, hogy mindenkinek a saját problémája a legnagyobb probléma.
Múltkor egy kérdésnél jót mosolyogtam a válaszokon, mert sok anyuka leirta, hogy alig alszanak 5-6 órát a baba mellett. És milyen nehéz.. Na engem a fiam sokszor egy teljes órát sem hagy aludni. Na bumm, attól még ők is lehetnek nagyon fáradtak
Üljetek másik padhoz.
Én is rühellem ezt a jellemet, de sosem tudni mi baja. Lehet depressziós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!