Mi a véleményetek erről a GYES-en lévő anyukáról?
Mivel a kérdés az volt, mi a véleményem az anyukáról, azt fogom elmondani, a rólad alkotott véleményem már elmondták helyettem.
Szerintem szorong szerencsétlen valamilyen gyermekkori trauma miatt, amit te elképzelni sem tudsz, ezért nem jár társaságba. Vagy jár, csak nem a tiétekbe, mert nem bír titeket.
Mindenképp valami gondja van, és annyira nyomasztja, hogy már idegenektől is szeretne egy kis bátorítást és megértést, azért megy oda hozzátok. Vagy biztos úgy érzi illik odamenni(sajnos ezt én is gyakran érzem így) ha már láttátok egymást párszor.
Szerintem klassz családja van, van férje, aki támogatja és segíti, van két gyereke, akik kicsik, hisz gyest 3 éves korig kaphat, sokat foglalkozik velük/van a közelükben, hiszen gyesen van. És mindezt úgy teszi, hogy még mellé lelki problémái vannak. Le a kalappal.
Fúj, micsoda suttyó, hogy két kémiatanár szakmába vágó beszélgetéséhez nem tud hozzászólni..(társaságban illetlenség kirekeszteni valakit adott témával)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!