Mi történt, ha a párotokkal nem tudtatok megegyezni egy mindkettőtöknek tetsző névben?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nincs olyan, amire rámondanánk az áment.
Kisfiú nevet keresünk, és totálisan más elképzeléseink vannak. Ami neki tetszik, azzal kapcsolatban én érzem azt, hogy "úristen, nem tudom elképzelni, hogy így hívjàk a kicsit", ami nekem tetszik, arra ő mondja ugyanezt.
Ironikus, de lánynévből meg pont ugyanazok tetszenek, csakhát fiút keresünk. Vègignyálaztuk az egész MTA névsort, és nem sikerült egyelőre dűlőre jutnunk.
Csak olyan nevek vannak, amikre mindketten azt mondjuk, hogy jó, hát adjuk ez, mert normális név, de nincs ott az érzés, hogy tetszene...
Járt már valaki így?
2020. jún. 23. 20:46
21/21 anonim válasza:
Én megfejtettem nektek. Legyen mondjuk Alfréd. Régi, klasszikus név, mint pl Hajós Alfréd; és kicsit különleges is, mert nem nagyon gyakori; és szép, dallamos. Lehet pl Fredinek becézni, ha valaki akarja. :) Vagy pl az Alfonz az is ilyesmi név; az Alfonzt én nem becézném. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!