Melyek a nektek tetsző lány és fiú nevek? Ezek a nevek tetszenek?
Mi a gyermeketek neve?
Illetve milyen nevet adnátok a gyermeketeknek?
Fiú és lány nevekre egyaránt kiváncsi vagyok..
Illetve ezek a nevek nektek tetszenek, melyik tetszik legjobban?
Lány:Alexa, Krisztina, Léna,
Fiú:Levente, Zalán, Ádám
Mielőtt valaki beleszól, nem, nem ez alapján választok nevet a gyermekemnek, csak érdekel a véleményetek és h mit "ajánlotok még", hátha beleszeretek valamelyikbe...
Nekem lányból most a Rebeka tetszik nagyon fiból pedig a Bence, szóval ha most születne gyerekem akkor valószínű hogy ezek a nevek is benne lennének a pakliban.
A te neveid közül egyedül az Alexa amire azt mondom hogy nem rossz.
Alexa, Krisztina nagyon ellenszenves
Levente nagyon tetszik, Zalán elmegy, és mindenkit Ádámnak hívnak, én azért különlegesebb névvel próbálkoznék
Az én gyerekeim neve Sára Liza és Kornél Gedeon
Nekem a Léna olyan különlegesnek tűnik, sose hallottam még, csak könyvekben olvastam, tehát nekem az, meg az Alexa talán
A Krisztina nekem se tetszik (annak ellenére, hogy én is az vagyok, 4. a családban anyai ágon, ilyen családi valami volt nálunk) meg csúfolni is lehet a mézga család főcímdalával is (nekem folytom mondogatták még 8. osztályban is)
Fiú nevek közül én adnám az Alexet, a felsoroltak közül egyiket se
Gyermekeim: Alex és Vivien Orsolya
A felsoroltak közül tetszik Alexa, Léna, Levente, Zalán
Kedvenc neveim még: Angéla, Renáta, Anasztázia
Fiú nevek közül Mirkó (nem adnám a különlegessége miatt), Máté, Bulcsú
Nekem tetszik az összes neved:-)
amiből mi válogattunk:
Henrietta, Marianna, Alina, Sarolta, Veronika, Zsanett, Júlia, Heléna, Zita, Karina, Laura, Odett, Regina, Emese
Róbert, Zsolt, Márton, Miklós, Andor, Viktor, Lőrinc, Bertalan, Péter, Nándor, Tamás, Gergő
A tieid közül tetszik az Alexa, a Léna, a Levente és a Zalán.
Nekem Hedvigem és Villő van, ha lenne még gyerekeim, akkor a Lelle és a Vid lenne a befutó.
Vince,Ábel,Kornél,Olívia Róza és Lili Sára a gyermekeink nevei.
A tied közül lánynevekből csak a Léna tetszik(talán még az Alexa is elmegy,Lexi becezés nagyon aranyos).
Fiúból az összes tetszik.Az ötödik babánknál listás volt a Levente és a Bálint,de végül Lili lett.
Tetszenek a neveid, mind vàllalható, kérdés hogy a vezetéknévvel melyik hangzik jól.
Kislànyom Eliza, tetszett még a Kincső és a Karolina, de a vezetéknevünk k-ra végződik.
Ha fiù lett volna, Csaba, Tamàs vagy Levente közül vàlasztunk.
Az általad írt lánynevek közül a Krisztinát tartom elég jónak, a többi nekem nem tetszik. A fiúnevek közül a Levente és az Ádám nagyon szép, de a Zalán sem olyan rossz.
Az általam favorizált nevek:
Fiúk: László, András, György, Miklós, Zoltán, Tamás. Nálunk a László azért lett kilőve, mert több is van belőle a családunkban. Végül András lett.
Lányok: Anna, Anikó, Erzsébet, Zsuzsanna, Eszter, Edit, Edina, Andrea, Adrienn, Boglárka. Ezek nagy része amiatt esett ki, mert már van a rokonságban, esetleg több is belőlük. Végül Erzsébet lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!