Melyik lánynév a legjobban nem tetsző számodra?
Figyelt kérdés
Amit nem adnál sohasem.
Melyik az név?
2015. máj. 2. 17:01
1/22 anonim válasza:
bianka,patriszia,evelin,noémi,réka,bea.a legszebekk szerinte alina,vanessza,rubina :)
2/22 anonim válasza:
A fent emliett Alina, Vanessza, Rubina fele neveket soha nem adnam. A hagyomanyosakat kedvelem, de azok kozul a valamiert a Csilla az, ami felejtos.
3/22 anonim válasza:
Bea, Zsófia, Lili
De a modernek közül is van pár, amitől égnek áll a hajam, a Rubina, Vanessza jó példa erre...
4/22 anonim válasza:
Általában minden, ami manapság felkapott névnek számít, meg a külföldről átvett, magyarosított nevek, amik nem illenek a mi kultúránkba (eredeti környezetben nincs velük bajom).
Amúgy általában még azokat utálom, amiket számomra ellenszenves emberek viselnek.
5/22 anonim válasza:
Nekem is ezek a magyarrá erőltetett nevek a végzetem mint a Vanessza, Dzsesszika, Roberta,Lolita, valamint a másik véglet a nagyon ősmagyar nevek pl Rege, Csermely, É smég a bugyuta nevek pl Felhőcske, Ajándék és társai. Én a hagyományos nevek pártján állok.
6/22 anonim válasza:
Luca, Kincső, Csenge, Melinda, Emőke, Gyopárka. Ezektől a hideg ráz.
Emelett nem szeretem a Dzsesszika, Vanessza, Klarissza, meg Dzsenifer féle neveket sem.
7/22 anonim válasza:
Ja igen, az ilyenektől is kivagyok, hogy Felhőcske meg Ajándék, meg Málna, Eperke...
8/22 anonim válasza:
Nekem a virágnevek sem tetszenek, pl. Ibolya, Viola, Rózsa.
9/22 anonim válasza:
Gyopár. Egyszerűen ocsmány ez a név...
10/22 anonim válasza:
Ha csak egyet lehet választani, akkor az a Bianka.
De még ilyen a Csilla, Zsófia, Edina, Ibolya, Rózsa is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!