Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik lánynév a legjobban...

Melyik lánynév a legjobban nem tetsző számodra?

Figyelt kérdés

Amit nem adnál sohasem.

Melyik az név?

2015. máj. 2. 17:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Abszolút nem tetszik: Vanessza, Liza, Lili, Fanni, Dzsenifer, Melinda.
2015. máj. 2. 19:31
 12/22 anonim ***** válasza:
Lehetetlen egyetlen nevet kiválasztani...ha muszáj, akkor mondjuk a Ludmilla. De egyáltalán nem tetszik egyik flancolós, modern, külföldről átvett név sem. Ma már olyan neveket lehet adni, hogy borzalom; Eperke, Dzsenifer, Színes (bár nem tudom, ez lánynév-e egyáltalán)...és még tudnám sorolni..
2015. máj. 2. 20:03
 13/22 anonim ***** válasza:
9%
Az összes tucatnév. Anna, Hanna, Emma, Gréta és társai.
2015. máj. 2. 20:14
 14/22 anonim ***** válasza:

Valamiért mindig utáltam a Barbara nevet. Nem tudom miért, egyszerűen ellenszenves... :)

És én is rosszul vagyok a mostanság tömegesen adott nevektől: Léna, Hanna, Zselyke.

2015. máj. 2. 22:00
 15/22 anonim ***** válasza:

Relatíve gyakrabban használt nevek közül (lehet ilyen nevet viselő emberekkel találkozni):

Bianka, Cintia, Csenge, Emőke, Erzsébet, Gertrúd, Györgyi, Heidi, Hilda, Ibolya, Ingrid, Irén, Jolán, Kincső, Klára, Lejla (és alakváltozatai), Margó, Matild, Mercédesz, Miranda (és ennek ragozásai), Napsugár, Paula, Ráchel, Ramóna, Rozália (és alakváltozatai), Szilvia, Tekla, Teréz, Tünde, Valéria, Virág, Virgínia,

Ritka, "sosem találkoztam még senkivel, akit így hívnak", de anyakönyvezhető nevek közül:

Cinderella, Csönge, Életke, Epifánia, Európa, Fébé, Főbe, Galamb, Gyémánt, Gyopár, Hófehérke, Hunorka, Kalpavalli, Klotild, Kunigunda, Küllikki, Küne, Levízia, Lüszi, Melodi, Móhini, Montika, Orália, Őzike, Pasztorella, Pilár, Prudencia, Psziché, Reményke, Ruzsinka, Rüja, Sáfély, Sakira, Siváni, Skolasztika, Szaraszvati, Szavéta, Szixtin, Szkarlett, Szörénke, Szüntüké, Szüvellő, Tara, Tavaszka, Úna, Uránia, Üdvöske, Ünige, Ünőke, Vasziliki, Vincencia, Virgília, Vulfia, Zejnep, Zengő, Zoltána, Zosja, Zsálya, Zseni, Zsinett, Zsorzsett, Zsüliett, Zsüsztin

2015. máj. 2. 22:14
 16/22 anonim ***** válasza:

én szinte mindenkivel egyetértek :D (kettőt kivéve)

alán a Tina, Nina, Lina, Luna nevekkel bővíteném a palettát

és esélyesek között szerepel még a közkedvelt Luca név is

valamint kiemelt helyen a kisebbség kedvencei

2015. máj. 2. 22:31
 17/22 anonim ***** válasza:

Dzsesszika, Vanessza, Dzsenifer stb.

Anna, Hanna, Emma

ősmagyar-magyar nevek

és az Erzsébet, Katalin, Zsuzsanna, Mária.

Ezek közül nem tudok egyet kiválasztani, mert a legfelső sortól hányok, a 2. sor népszerűségét nem értem, a magyarkodást zsigerből elítélem, a klasszikus tucatnevekből pedig már így is sok van.

2015. máj. 2. 22:46
 18/22 anonim válasza:
A Biankával mi bajotok van?
2015. máj. 3. 10:32
 19/22 anonim ***** válasza:
lehet valami műsor fut mostanság amiben Bianka van :D
2015. máj. 3. 10:48
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem egyszerűen csak sosem tetszett a Bianka név. Olyan nyafkás, vagy nem is tudom milyen.
2015. máj. 3. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!