Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Barátnőm miért szól bele abba...

Barátnőm miért szól bele abba hogy mivel etetem a saját gyerekemet?

Figyelt kérdés

Tényleg de tényleg mindenbe bele szól.

Én ne etessem mézzel csak xy hónapos korától, és miért nem szoptatom, a tápszer nem egészseges, ha nagyobb lesz ne adjak neki nesquik kakaót, mert tele van cukorral.

Ha idősebb lesz akkor parancsoljak rá, mert igenis a sok csokoládé rontja a fogakat és majd ne szoktassam rá. Abba is bele szólt, hogy amikor megszületett nem volt már se kedvem és se erőm megszoptatani ezért rábíztam a védőnökre. Szó szerint azt mondta rám hogy felelőtlen anyuka vagyok.

Stb stb.

Neki nem mindegy mit adok a sajátomnak? Eddig semmi baja nem történt, és nem is fog mert tudom mit mikortól szabad.

2020. ápr. 18. 17:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
73%
A szoptatáson kívül mindenben igaza van. Nem lehetsz valami gondos, ha ennyi cukorral tömöd a gyereket...
2020. júl. 11. 16:16
 12/13 anonim ***** válasza:
77%
Én nem értem, újabban miért beleszólás minden. Basszus, beszélgetsz a barátnőddel, nyilván téma a gyermeknevelés is. Van véleménye, elmondja. Mit kellene tennie? Hazudni, ha ő másképp gondolja? Meghallgatom, beszélgetünk, aztán úgyis azt csinálok, amit akarok.
2020. júl. 12. 10:20
 13/13 anonim ***** válasza:
A barátnő még csak hagyján, de majd amikor más anyuka kritizál, akkor mit fogsz szólni... Ma mindenki külömb anyut játszik, régen egyáltalán nem törődtek a szülők mások gyerekeivel, hogy milyen ruha van rajtuk vagy mit kapnak enni. Ma meg sok szülő azt hiszi, hogy a gyerek valami produktum, amit állandóan prezentálni kell.
2020. júl. 12. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!