Miért nem tudják mások a saját nevén szólítani a gyerekemet?
Nem tehetek róla,de annyira idegesítenek amik picurka volt úgy ahogy eltűrtem,de most már 2 éves lesz a gyerekem és még mindig picurkának,kisgyereknek stb....-nek hívják nem pedig a saját nevén!
Azért kereszteltettem meg,azért adtam neki nevet,hogy azon szólítsák miért nem bírja ezt senki megérteni és sajnos még a családtagok sem.
Ha szolok nekik pár napig a nevén szólítják a gyermekemet és utána kezdődik a becézgetés előröl,már nem tudom mit mondjak nekik,hogy a saját nevén hívják a gyerekemet!!!!
Sok olyan embert ismerek, akinél a Lacika vagy Szabika 30 éves, 80 kg és 44-es lába van....
Náluk ez akkor is így marad...
De próbálkozni lehet:-)
Kedves válaszadó,szerintem NEM OLVASTAD el rendesen és nem értelmezted eléggé a "problémám"!
Mert,hogyha értelmezted volna rendesen akkor tudnád azt,hogy NEM azon van a hangsúly,hogy-ka-ke,hanem azon ,hogy egyáltalán nem a nevén van szólítva a gyerek,te láttál már olyan 40 évest akit úgy hívnak az utcán,hogy "kisgyerek,picurka,babuka,"stb...mert én még nem hallottam,hogy bárkit így szólítanának az utcán és nem is szeretném,hogy az én gyerekem legyen az első.
Nem szeretnélek sem megsérteni sem megbántani,de miért válaszolsz olyan kérdésre amit nem olvasol el értelmesen és nem a kérdéshez tartozó választ adsz,szerintem így teljesen felesleges válaszokat adnod,mert úgyis csak mindenki lepontoz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!