Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Barátnőm miért szól bele abba...

Barátnőm miért szól bele abba hogy mivel etetem a saját gyerekemet?

Figyelt kérdés

Tényleg de tényleg mindenbe bele szól.

Én ne etessem mézzel csak xy hónapos korától, és miért nem szoptatom, a tápszer nem egészseges, ha nagyobb lesz ne adjak neki nesquik kakaót, mert tele van cukorral.

Ha idősebb lesz akkor parancsoljak rá, mert igenis a sok csokoládé rontja a fogakat és majd ne szoktassam rá. Abba is bele szólt, hogy amikor megszületett nem volt már se kedvem és se erőm megszoptatani ezért rábíztam a védőnökre. Szó szerint azt mondta rám hogy felelőtlen anyuka vagyok.

Stb stb.

Neki nem mindegy mit adok a sajátomnak? Eddig semmi baja nem történt, és nem is fog mert tudom mit mikortól szabad.

2020. ápr. 18. 17:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%

Jót akar neked és a gyerekeknek.

Vagy megfogadod vagy nem.

2020. ápr. 18. 17:26
 2/13 anonim ***** válasza:
95%
Amilyen példákat hoztál, abból az derül ki tájékozottabb nálad. Amúgy meg a te barátnőd, mondd meg neki, higy nem kérsz tanácsot.
2020. ápr. 18. 17:27
 3/13 anonim ***** válasza:
91%

Egy csecsemőnek ne adj mézet könyörgöm, mert ezt még az is tudja, hogy a botulizmus nem szabad, akinek nincs gyereke.

Egyenként nem tudom, a te barátnőd, neked kell ismerned

2020. ápr. 18. 17:31
 4/13 anonim ***** válasza:
96%
Jót akar. Amúgy igazat mond
2020. ápr. 18. 17:33
 5/13 anonim ***** válasza:
94%
Tipikus provokatív kamu kérdés.
2020. ápr. 18. 17:35
 6/13 A kérdező kommentje:

De épp ez az hogy nem is etetem mézzel. Ő csak úgy mondta. Olyanokat mond el amiket én is tudok. Kicsit olyan kötözködösen mondja ezeket, mintha hülyének nézne.

Az meg szerintem nem jogos hogy őt zavarja hogy miért nem szoptatom. Ha nincs tejem mit csináljak?

2020. ápr. 18. 17:36
 7/13 anonim ***** válasza:
63%

Senkinek se lenne teje, ha meg se, próbálja szoptatni a gyerekét ;) Mert a tej nem csak úgy ott terem, hanem a szoptatás indítja be 😂

Te barátnőd, csapd rá a telefont. Most úgy se találkoztok, nem? Így műbalhé

2020. ápr. 18. 17:54
 8/13 anonim ***** válasza:
70%
Nekem is van ilyen "barátnőm". Mondjuk én nem hívom barátnőnek, inkább ismerős. Odaszúrt félmondatokkal tudja nagyon elrontani a kedvem. Minimalizálom vele a kommunikációt, mást nem tudok tenni.
2020. ápr. 18. 18:30
 9/13 anonim ***** válasza:
64%
Hat pedig hallgatnod kene ra😂
2020. ápr. 18. 21:24
 10/13 anonim ***** válasza:
22%

Milyen védőnőkre bíztad rá?

Te meg szülészet és újszülöttosztály közelében sem jártál.

2020. ápr. 19. 05:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!